20180809

9.8.

Tänään täytti 70 vuotta minulle rakas - rakkain - ihminen. Ikämme ilmaistaan nyt samanlaisilla numeroilla, mutta emme ole kuitenkaan samanikäisiä. Rakkaimmat ja sydämellisimmät onnittelut rakkaalle vaimolleni, Marja-Leenalle!

M-L nousi ennen minua. Ennätti käydä kylälläkin kauppa-asioilla ennekuin nousin. Oli kova tuuli. Aurinkoista. Lämmintä 27 auringossa. Varjossa vähemmän. M-L leipoi - kun kuulimme, että tänään on tulossa syntymäpäiväonnittelijoita. Aamupalaa ja kahvia. Luin Sakarjan kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Työntelin nurmikon. Kyllä tarkeni. Emilia polkaisi koulun jälkeen pyörällään meille. Lapsilla kun alkoi täällä koulu tänään. Mukavahan se on kun polkaisevat - pian ovat jo isoja.

Söimme. Emilia polkaisi kotiin.

Kävin kylällä kukkakaupassa ostamassa M-L:lle yhden ruusun syntymäpäivän kunniaksi. Myös pienen kortin, johon kirjoitin seuraavanlaisen raamatunpaikan: "Herra varjelee sinun lähtemisesi ja tulemisesi, nyt ja iankaikkisesti" (Ps. 121:8).

Iltapäivän tuntien aikana tulivat Sven Loosen ja Veikko Rahkonen, helluntaiseurakunnasta, tuomaan M-L:lle ruusukimpun ja kortin 70 vpv:n johdosta. Joimme kakkukahvit - ja kakku oli hyvää, M-L:n tekemä.

Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel tulivat myös kohta kukkapuskan ja kortin kanssa - ja pääsivät kakkukahvipöytään.

Kävin 5 km rauhallisella lenkillä urheilukentällä - etupäässä kiinnitin huomiota tekniikkaan vain. Lämmintä oli piisalle asti - ei kuitenkaan haitaksi. Tänään oli melko varjoisessa paikassa meidän mittarissa 32 astetta.

Seurailin uinnin ja yleisurheilun EM-kisoja.

Siunausta!

Ps. "Älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin" (Matt. 10:28).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti