20180830

30.8.

Lopuillaan tämä elokuukin. Tähän torstaihin heräilimme synnyinkotini tantereilla, vilja-aitan vieressä. Kangasniemellä. Taivas oli harmaa. Eihän sitä tullut aikaisin noustua. Kun Heimo ja Arja tulivat asioilta kirkolta, söimme heidän kanssaan aamupalaa ja joimme kahvia. Juttelimme. Kävimme Heimon kanssa pyörittelemässä vanhantien varressa, riihen lähettyvillä olevasta tallista, traktorin levikepyörät tienvarteen. Ennenkuin lähdimme liikenteeseen rukoilimme yhdessä nelisin.

Kait se yli 14 oli kun lähdimme. Kävimme kirkolla kantapaikassamme - Teboililla - syömässä. Sitten vaan nokka kotia kohti. Olimme Saarijärvellä 17 maissa. Matkalla - ja perilläkin - sateli tihkua. otimme tavarat pois vaunusta ja laitoimme vaunun katokseen odottelemaan seuraavia reissuja. Olemme kiitollisia Jumalalle varjeluksesta ja kaikesta! Oli mukava tavata ystäviä ja sukulaisia Haminassa ja Kangasniemellä! Siunausta jokaiselle ja paranemista niille, jotka ovat sairaita! Jumalalla on kuitenkin kaikki mahdollisuudet!

Kävin 6 km juoksuhissuttelulenkillä Mannilan pururadalla. Sellaista sadesumua oli ilmassa. Lämmintä 15 astetta. Oikein mukava lenkkisää.

Iltapalaa ja teetä. Arja ja heimo antoivat mukaamme hyvää teetä. Sellaista, joka edistää unta.

Siunausta!

Ps. "ja heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen" (1. Piet. 5:7).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti