20180814

14.8.

Tiistaita. 15.8 asteen lämpimään nousin - Marja-Leena aikaisemmin. Harmaa taivas. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia.. Luin Malakian kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi meni helluntairukoushuoneen alakertaan Päivärukoushetkeen - 4 henkeä. Paluumatkalla kävin apteekissa ja kaupassa.

Palattuani kotiin kylältä söin ja join kahvia.

Menin Deniksen ja Terhi-Marjan pihalle halkomaan puupöllejä. Emilia ja Daniel tulivat koulusta kotiin kohta menoni jälkeen - ja saivat minulta heille ostamani pienet makeat. Emilia tuli kirvestä heiluttamaan vähäksi aikaa. Myöhemmin myös Daniel. Kahvitkin hörppäilin "työnantajatalossa". Timo, Pia, Milena ja Minjakin saapuivat sinne. heidän pieni "ötökkä"-autonsa oli eilen simahtanut ja nyt katselivat sen tilalle autoa. Sitä katseltiin, kun Timo ajoi sen läheiseltä myyntipaikalta tutkittavaksi, että onko se sellainen menopeli, jonka voisi ostaa. Ainakin oli siisti peli. Siihempä se minun ymmärrykseni loppuikin. T-M meni töistä tultuaan lapsityöpalaveriin. M-L:kin käveli "Terheille." Tuli kyydissäni kotiin. Otettuani voileivän lähdin 5 km kävlylle urheilukentälle - norjuttelemaan niveliä puiden halkomisen jälkeen. 20 maissa tulin kotiin. Lämmintä 17.5 astetta.

Iltapalaa ja teetä. hetken kuluttua vielä toisen kerran - kun M-L kaivoi pakastimesta itse tekemiään lihapiirakoita.

Sellaista.

Siunausta!

Ps. "Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan" (Matt. 6:33).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti