20180804

3.8.

Heräsimme Enontekiöllä, Palojärvellä, asuntovaunussa, Ullan kotimökin pihassa, 7.45 maissa. Satoi vettä. Taivas yltäpäältä harmaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Sakarjan kirjaa. 

Laitoimme vaunun auton perään ja suuntasimme etelää kohti 8.30 jälkeen. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta autossa. Rukoilimme yhdessä.

Muonion ja Kolarin välillä kävimme Kurjen Ilmarin - muutampi vuosi yli 90 v - ja Aunen - 88 v - luona, Kihlangissa, aivan Muonionjoen törmällä. Mukava oli tavata. Olemmehan Muoniossa yhdessä tehneet evankeliumin työtä - ja Ilmari oli se, joka oli johdattelemassa minua 90-luvun alussa Vienan karjalaan. Siellä olimmekin yhdessä useilla matkoilla. Erotessamme rukoilimme yhdessä.

Pellon alapuolella laitoimme ruokaa ja söimme. Kahvia myös.

Torniosta puikahdimme Haaparannassa - ostamassa tietenkin kengännauhoja tuliaisiksi. Ei kuitenkaan kenkiin laitettaviksi, vaan suihin.

Hieman Oulun yläpuolella - Haarakankaalla - M-L paistoi lettuja, joita kahvin kanssa söimme.

Emilia soitti jossain vaiheessa matkaa, että missä ollaan tulossa.

Pyhäsalmen ABC:n pihassa söimme iltapalaa ja joimme teetä.

00.20 maissa olimme kotipihassa. Täällä ei satanut.

Matkan aikana satoi välillä kovasti - niin, että autot pysähtyivät sen takia tienvarteen. Ukkosta.

Kävimme nukkumaan kotiuduttuamme.

Sydämellinen kiitoksemme Ullalle ja Paavolle vaununpaikasta, ynnä kaikesta muusta! Samoin Eskolle! Ynnä muille siellä pohjoisessa! Kiitos Jumalalle huolenpidosta ja varjeluksesta.

Siunausta!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti