20180816

16.8.

Kenenkäpäs syntymäpäivä tänään onkaan? Milena, Inka Aurora Kuusjärven. Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut toimeliaalle ja mukavalle tytöntypykälle, joka täyttää 4 vuotta! Kyllä olet rikastuttanut vaarin ja mummin elämää - ja koko perhekunnan! Mitähän se Raamattukin sanoo lastenlapsista? Sieltähän se löytyy. Lauantaina sitten tullaan juhlimaan teille sinun synttäreitä - tietenkin, jHs. Niin se on aina kuitenkin ajateltava.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Kuljun Aulikselle!

Noustessani oli varjon puolella lämmintä 22 astetta. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. 

Marja-Leena nousi aikaisemmin ja käytti Emiliaa tk:ssa ennen koulun alkamista.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L kävi hakemassa Emilian koulusta heille. Samalla kävi kylällä asioilla.

Kun M-L tuli kotiin lähdin minä vuorostani kylälle. Kävin urheilukentällä 4 km kävelylenkillä. Tuntui taas hyvältä kävellä kun oli lämmintä . toivottavasti olisi huomennakin.

Lenkin jälkeen maistui taas ruoka ja kahvia kupillinen - mukillinen. 

Lähdin hyvissä ajoin liikenteeseen, päämääränä Pylkönmälo. Kävin hommaamassa syntymäpäivälahjan - 90 vuotiaalle. Hain Salmen mukaan. 18 alkoi Pylkönmäen torilla yhteislaulutilaisuus Pylkönmäen helluntaiuskovien järjestämänä. Hyvä tilaisuus. Iloitsin siitä. On iloinen asia aina kun uskovat lähtevät "seinien ulkopuolelle" kertomaan, sinne missä ihmisiä on, evankeliumia. Silloin yleensä aina tavoitetaan niitä ihmisiä, jotka eivät tule sinne tietyn rakennuksen seinien sisäpuolelle. Niin kävi nytkin. Sellaisia ihmisiä oli useita. Ja kun meillä on ajatuksena tavoittaa "sitä yhtä" ihmistä, niin saamme olla iloisia. Musiikista vastasivat Jouko reenilä, sähkökitara, jussi Rautanen, basso ja Tero Haapala, rummut. Jouko ja Jussi lauloivat. Takalan Yrjö soitti huilulla - Rautasen Jussin säestyksellä - kolme hengellistä laulua. Torin kojussa paistoivat sisaret lettuja, joita paikalla olevat saivat kahvin/mehun kanssa nauttia. Muutama todistuspuheenvuoro oli laulujen lomassa. Sääkin suosi. Mikäpä oli pidellessä ja ollessa.

Ennen 20.30 taisin olla kotosalla. Tein evästä vähän huomista lähtöä varten ja söin iltapalaa, ynnä join teetä. Laitoin myös kamppeita reppuun, että ei tarvitse enää aamulla sitäkään tehdä.

Siunausta!

Ps. "Eivätkä he lakanneet, vaan opettivat joka päivä pyhäkössä ja kodeissa ja julistivat evankeliumia Kristuksesta Jeesuksesta" (Apost. teot 5:42).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti