20220101

1.1.2022.

Siirryimme yhden ison rajan yli, kun vuosi vaihtui uusin numeroin ilmaistavaksi. Vanha meni. Uusi tuli. Kalenterikin vaihtui uuteen. Älä pelkää tulevaa. Pelkää Jumalaa. Hän pitää aina huolen omistaan. Pitää Hän kyllä muistakin, mutta kun "on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa. Kuinka me pääsemme tähän turvaan? Uskomalla henkilökohtaisesti Jeesukseen. Se tarkoittaa, että avaan sydämeni Hänelle ja lähden seuraamaan Häntä.

Tällä hetkellä elämme Suomessa(kin) vakavia aikoja. Jos sen uskoisimme uskovina, niin seurakuntiemme - ja meidän yksilöiden - rukouselämä olisi toisen näköistä; Yhteisestä ja yksityisestä rukouksesta tulisi ykkösasiamme. Saakoon Herra puhua meille. Tulkoon tästä vuodesta - jo heti alusta alkaen - Herran kasvojen eteen "heittäytymisen" vuosi. Meitä saatetaan "ajaa" sellaiseen. Muualta ei löydy turvaa.

Lauantai. Uudenvuodenpäivä. 5.9 astetta pakkasella ylösnousun aikaan. Taivas oli harmaa.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Jaakobin kirjaa. Rukousta.

Seurasimme tasavallan presidentin Uudenvuoden puhetta.

Seurasin mc-hiihtoja Ski de Tourilta. Samalla poljeskelin kuntopyörää 60 min. Saa sen paidan kosteaksi niinkin.

Kahvia.

"Hankasin latua", hiihtelin pihaladulla 60 min. "Kerran miehenä, kahiste lapsena." Tuuleskeli. Alkoi hämärtää. Ikkunoistamme loistivat kyntteliköt kauniisti.

Ruokaa ja kahvia.

Klo 16 alkaen seurasimme M-L:n kanssa Loimaan uusivuosi -tapahtuman tilaisuutta. Elävät virrat -seurakunta järjestää. Tykkäsin.

M-L paistoi joulutorttuja. Joimme kahvit.

Laitoin takkaan tulen. 

Klo 19 seurasimme taas M-L:n kanssa Loimaan uusivuosi -tilaisuutta TV7:n kautta. Kiitos Elävät Virrat -seurakunnalle, että teillä on näkyä järjestää tällaisia tilaisuuksia. 

Kuuntelimme TV7:n toimitusjohtajan, Martti Ojareksen, Uudenvuoden puheen. Tällaista sanomaa myös Suomen kirkkoihin!

Uutisia - myös Israelista - seurasimme myös.

Siunausta!

Ps. "Herra tutkii vanhurskaat, mutta jumalattomia ja niitä, jotka vääryyttä rakastavat, hänen sielunsa vihaa" (Ps. 11:5).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti