20220109

9.1.2022.

Sydämelliset onnittelumme - vielä tässäkin - Metsälän Sinikalle, Haminaan, Aholan Timolle, Saarijärvelle ja Ruposen Pekalle, Enontekiölle! 

Sydämellisiä onnitteluita myös Veikko Vertaiselle, Veikko Lahtelalle, Veikko Jäntille ja Veikko Rahkoselle, nimipäivän johdosta!

Elämme Sunnuntaita. Pakkassäähän heräilimme.

Aamupalaa ja kahvia.

Osallistuimme tämän päiväiseen Sunnuntaijuhlaan etänä M-L:n kanssa; seurasimme sitä netin kautta. Koronan vuoksi on tiukempia rajoituksia väkimäärän suhteen. Tilaisuuksiin pitää ilmoittautua etukäteen.

Seurasimme netin kautta myös SM-hiihtoja.

Ruokaa ja kahvia.

Sauvoin pihaladulla 60 min. happi/rukoushiihtelyn. Pakkasta 12.8 astetta. Harmaa taivas. Ihan mukava atmosfääri - mitä se sitten tarkoittaakin. Ainakin hieno ilmaisu.

Hiihdon jälkeen laitoin savut nousemaan, eli tulet takkaan.

Sitten jatkoin liikettä - jota sanovat lääkkeeksi; kostuttelin vaatteita 45 min., polkemalla kuntopyörä/rukouslenkin. 

Kahvia.

Setvinpä taas vähän työhuoneen papereitakin. etenee, vaikka hitaasti.

Lueskelin vähän kirjaa.

Iltapalaa.

Uutisetkin tuli seurattua. Olisihan se mukava täällä pallollamme elää rauhassa, mutta kun se ei niin onnistu. Nytkin on uhkia moneen lähtöön. Mutta, meidän tehtävämme on rukoilla - erityisesti tärkeiden asioiden puolesta. Mitkä ovat tärkeitä asioita? Se selviää, kun luemme Jumalan Sanaa - ja Pyhä henki kyllä ohjaa rukouksiamme. Rukouselämä on elämää rukouksessa. Siihen meille antakoon Herra halua.

Siunausta!

Ps. "Jumalan voimalla me teemme väkeviä tekoja..." (Ps. 108:14).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti