20220123

22.1.2022.

PITÄÄKÖ AINA OLLA SUVAITSEVAINEN?

Osaisinpa kirjoittaa totuutta noudattaen rakkaudessa. Ainakin sitä haluan. Mitäpä hyötyä on roiskia sanoja, jos vain haluaa suututtaa toisia. Haluan sanoa jotakin - ja Kaikkivaltias Jumalakin haluaa - viimeaikoina maassamme "velloneeseen" homokeskusteluun. Eikä "se laji" ilmiönä tule vähenemään; nimittäin se keskustelu.

Ensiksi: Synnin tähden me kaikki - olimmepa heteroja, tai homoja - olemme Jumalan edessä "samalla viivalla"; olemme syntisiä. Toiseksi: Jumala ei koskaan siunaa mitään sellaista, minkä Hän Sanassaan kieltää ja sanoo synniksi. Samaa sukupuolta olevien avioliitto on Jumalan kieltämä asia; se on synti ja kauhistus Hänen silmissään. Jumalan näkemystä tässä asiassa ei voida muuksi muuttaa. Perustelu: "Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat, eivätkä epäjumalien palvelijat, eivätkä avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet..." (1. Kor. 6:9). Raamattu puhuu myös naisista, jotka "...ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen" (Room. 1:26). Voimme kyllä heittää Jumalan mielipiteen "olkamme yli" ja olla piittaamatta siitä, mutta sillä on kuitenkin seurauksensa.

Samaa sukupuolta olevien avioliitto (avoliitto on Jumalan edessä synti erisukupuolta olevienkin välillä) haluan olla samaa mieltä kuin Jumala, joka on korkein auktoriteetti. Jos tätä sanotaan suvaitsemattomuudeksi, silloin haluan olla suvaitsematon. Kuinka nopealla vauhdilla olemmekaan siirtyneet aikaan ja asioihin, joiden tulisi herättää meidät. Toisaalta: Raamattu kyllä puhuu, että näin tulee käymäänkin. Miksi piispat, kirkkoherrat, papit, ym. "hengenmiehet ja -naiset" pelleilevät? Miksi he haluaisivat olla siunaamassa sellaista, mitä Jumala ei halua siunata? Vaikka se onkin liberaaliteologisen opetuksen - ja omaksumisen - aikaansaamaa ja mukaista, se on silti järkyttävää, kun on kysymys hengellisestä yhteisöstä!

Kolmanneksi: Miksi keskustelussa ei ole enemmän tuotu esille sitä, että homokin voi eheytyä? On uskoon tulleita homoseksualisteja, jotka ovat vapautuneet siitä. Se onkin Jumalan haluama asia. 

Lopuksi: Rukoilkaamme synnyinmaamme päättäjien puolesta, että lakeja voitaisiin muuttaa. Rukoilkaamme myös luterilaisen kirkon kirkolliskokousedustajien ja piispojen puolesta, että kurssia voitaisiin muuttaa Jumalan Sanan mukaiseen suuntaan.

Olemme kansakuntana siirtyneet sellaisen rajan yli, joka ei ole jäänyt Jumalalta huomioimatta. On suuri tarve kansallamme, sekä uskovaisilla, että uskomattomilla, parannuksentekoon ja pyhä Jumalan kasvojen etsimiseen, että Jumala vielä armahtaisi meitä. Uskon niin, että vain laaja synnintuntoherätys, joka koskettaa kaikkia kansankerroksia - esivallasta alkaen - voi muuttaa kansamme elämän. Rukoilkaamme sitä yhdessä, vakavalla sydämellä!

                                                                                                    Jouko Kuusjärvi

_________________________________

Leppoisaa Lauantaita. 13. 6 astetta miinuksella ylösnousun aikaan - siis minun. M-L oli noussut ennemmin. Aurinko paisteli.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Ilmestyskirjaa.. Rukousta. 

Auringonpaiste sai M-L:n vaihtamaan vaaleampia verhoja ikkunoihin.

Kahvia.

Kävin taas käsiksi työhuoneen papereihin - ja kyllähän niitä riittää. Siinä samalla kulkee silmien editse monenlaista omaan ja perheen elämään kuuluvaa - ja vähän muutakin historiaa.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin ottamassa vähän "tuoresta" ilmaa ulkona; sauvoin 60 min. pihalatua. Hämärä/pimeähiihtoa. 12.5 astetta pakkasta.

Laitoin savut nousemaan takan piipusta.

Poljeskelin 30 min kuntopyörää. Samalla lueskelin kirjaa.

Ennen 19 tulivat Timo, Pia, Milena ja Minja meille. Olivat "vanhukset", ei kun vanhemmat, hakemassa tyttäriään mammalta, jossa olivat olleet yökylässä. ja kylläpä oli hieno mekko Minjalla päällä! Mammalta oli saanut. Melkoinen prinsessa.

Timon kanssa kävimme saunanlöylyissä.

Saunan jälkeen istuimme - sanoisinko ihan runsaaseen - iltapalapöytään. M-L oli tehnyt mm. hyvää pizzaa.

Johonkin aikaan lähtivät "!Timot" kotia kohti.

Seurasin uutisia

Katsoin paria Oiva Sallin puheen taltiointia TV7:sta.

Siunausta!

Ps. "Apu minulle tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan" (Ps. 121:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti