20220110

10.1.2022.

Maanantai. 22.9 astetta klo 6.55. Tänään olisi äitimme täyttänyt 97 v. Hän kuoli 28.11.2015. Emmehän me elää täällä maan päällä ikuisesti. Elämme kuitenkin ikuisesti, jos täällä maan päällä eläessämme uskomme Jeesukseen.

Jouluvalot "palelemaan". Aamupalaa ja kahvia 

Luin Ilmestyskirjaa.

Vaarin hommatkin taas alkoivat; kävin viemässä Emilian kouluun 8:ksi.

Rukousta.

10:ksui kävin viemässä Danielin opinahjoon. Koululaisilla joululoma on pidetty. Hiihtolomahan on taas kohta. Sitten pian jo kevät koittaakin. Näinhän se elämä rientää.

Kahvia.

"Setvin" - eli jatkoa aikaisempaan setvimiseen - ns. työhuoneessa lehtiä. Oli paljon säästettyjä lehtiä. Erilaisia hengellisiä lehtiä. Erä-lehtiä, Metsästäjä-lehtiä. Myös urheilulehtiä, joissa useissa oli tuloksia, joista minunkin nimeni löytyy. 

Raskas oli lehtikassi kun vein edellä puheena olleet lehdet lehtikeräyspisteeseen, samalla kun hain Emilian koulusta klo 14 maissa. Erä-lehtiä kasasin Danielille vietäväksi. Niissä kun on paljon erilaista juttua kalastuksesta ja kalastusvälineistä - Daniel kun on kova kalamies. Pari Dynamite-lehteä vein sinne myös. Toisessa oli juttua Random Eyesistä. Meijjän Timo soitti siinä bändissä - ja vieläkin. Joku vanha Music Mission-lehtikin oli. Semmoista.

Ruokaa ja kahvia.

Jatkoin vähän paperien setvimistä työhuoneessa.

Laitoin tulen takkaan lekottelemaan.

Poljeskelin 60 min. kuntopyörää. Samalla kirjaa lueskellen.

Jatkoin kirjan lukemista. Torkuinkin.

Iltapalaa ja teetä.

Kuuntelin - M-L:kin jonkin verran - Ehkä vielä kerran-konsertin kappaleita. Konsertti pidettiin Saarijärven Vapaakirkossa 21.9.2012., ollessani siellä pastorina. Konsertissa lauloi Timo Kuusjärvi - kuopuksemme - omia laulujaan. Erinomaisia lauluja. Konsertista on äänite - 12 kappaletta - jota ei ole mitenkään käsitelty. Mukava oli kuunnella. Toivottavasti noita kappaleita saadaan joskus kuunnella kunnon äänitteeltä.

Seurasimme M-L:n kanssa uutisia - myös Israelista.

Pakkasta n. 24 astetta ennen 22.30.

Siunausta!

Ps. "Kiitetty olkoon Herra, Israelin Jumala, iankaikkisesta iankaikkiseen. Ja kaikki kansa sanokoon: Amen. Halleluja!" (Ps. 106:48). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti