20220117

17.1.2022.

Jumala puhuu monella tavalla: myöskin näkyjen kautta. Seuraavassa tuon esille näyn, jota voit arvioida. Tämä on Jukka Rokan saama näky:

"Aamulla 16.3.2001 näin järkyttävän näyn. Heräsin ikään kuin siihen, että joku olisi tönäissyt minua olkapäähän. Katsoin kelloa: se oli tasan 6.00. Vaimoni nukkui vielä sikeästi. Minä sen sijaan tuijotin eteeni ilmestynyttä järkyttävää näkyä:

Metsäaukealta työnnettiin esiin mustaan verhottua ruumisarkkua. Arkussa oli jalat katsojaan päin "ruumis", jonka rinnassa luki Finland! 

Arkun päälle laskeutui Suomen siniristilippu. Sitten arkun takaosaan ilmestyi Sirppi ja vasara -tunnus, joka muutti Suomen lipun värit niin, että sininen muuttui mustaksi. Sitten arkun päälle laskettiin vielä punainen kangas, jolloin lipun valkoiset osat muuttuivat verenpunaisiksi...

Kun kauhuissani tuijotin tuota näkyä, ilmestyivät arkun lähelle, sen oikealle puolelle, puolitankoon lasketut Ruotsin, Norjan ja Tanskan kansallisliput. Samassa näin myös arkun vasemmalle puolelle ilmestyvän Viron, Latvian ja Liettuan suruntäyteiset liput. Kaikki nuo tankojensa puoliväliin lasketut suruliput olivat kuin ukkosmyrskystä nousseet. Sitten tangot lippuineen - kuin kunniaa tehden - taipuivat kohti arkkua... Katselin yhä kauhistuneempana edessäni olevaa näkyä. Silloin arkun pääpuoleen ilmestyi yhtäkkiä kaksi suurta kirjainta: EU. Kirjaimissa oleva näkymätön voima yritti riuhtaista arkussa olevan Suomi-neidon mukaansa, mutta ei voinut, sillä sirppi ja vasara iskivät niihin murskaavan kuolettavalla voimalla. EU katosi näyttämöltä. Kuului vain tuskasta huokaava, masentunut ääni, joka englanniksi huusi: "Hopeless! - Woe unto you, Finland...! We cannot help you. But maybe NATO cam..." (Toivotonta! - Voi sinua, Suomi...! Me emme voi sinua auttaa. Mutta ehkä NATO voi...!)

Samassa venäläiset sotilaat ympäröivät "Suomi-neidon" arkun, käänsivät sen kohti itää ja lähtivät pois rumpujen pauhatessa. Kuului kuin mahtavaa tuliaseiden jylinää. Samanlainen aseiden jylinä kuului kaikilta ilmansuunnilta.

Voi, Herra, mitä tämä näky tarkoittaa? Tuskailin vapisevalla äänellä. tähän hätääni herra vastasi:

Varoita kansaasi, sillä apu ei tule sieltä, mistä kansasi uskoo sen tulevan. Ellei Suomen kansa tee totista parannusta, se joutuu jälleen kokemaan kuoleman kauhut.

Apu ei tule Idästä eikä Lännestä, vaan yksin Minulta, sanoo Herra. Kääntykää kansana Minun puoleeni. Minä vapautan teidät tästä uhkaavasta vaarasta! Tehkää parannus synneistänne. Minä annan anteeksi. Minä pelastan. Minä parannan haavat. Minä täytän kansani Pyhän Hengen voimalla ja kirkkaudella. Katso, miunä tulen pian - pikemmin kuin luulettekaan, sanoo Herra."

Vaimoni heräsi ja kysyi: "Jukka, mikä sinua vaivaa?" Katsoin kelloa: se oli tasan 7.00. Näky kaikkine kauhuineen oli kestänyt tunnin! Kerroin vaimolleni näyn, jota hänkin suuresti kauhisteli. Sitten nousimme ylös Herraa kiitellen.

Lahdessa, maaliskuun 16. päivänä 2001.

Jukka Rokka, lähetyssaarnaaja, kirjailija"

_________________________________________

Tänään on Antonin nimipäivä. Sydämelliset onnittelumme, vielä tässäkin, lapsenlapsellemme, Eelis, Antonille, Tampereelle! Isäni nimi oli myös Anton. Hänen nimenään käytettiin Antto-nimeä.

Arki ja maanantai, ne ne tulivat taas. 4.0 astetta pakkasella klo 6.55.

Joulukuuseen kynttilät palamaan ja muut jouluvalot.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Ilmestyskirjaa.

Kävin viemässä Emilian kouluun 8:ksi. Taivaalla katseli pyöreä kuu, vähäisen harson takaa.

Kahvia.

Rukousta.

M-L kävi viemässä Danielin 10:ksi kouluun ja kävi samalla kauppa-asioilla. Sinä aikana "raksin" joulukuusesta pois koristeet. Joulukuussa, ennen Joulua "puun vihreet oksat kiedo(i)mme, me hopein", mutta ei "kultavöin." Napsin oksat poikki ja poltin takassa. Ranka liiteriin. Niin lähti meiltä joulu(kuusi) pois.

Jatkoin rukousta.

Kahvia.

Mitäpä sitä sitten muuta kuin työhuoneeseen papereita setvimään. Sekin homma kun on tehtävä loppuun. 

Ruokaa ja kahvia - hernekeittoa ja M-L:n paistamia hyviä lettuja.

Kävin "hankaamassa latua" - hiihtelin pihalatua 60 min. Hämärässä aloin ja pimeässä lopetin. Eipä se pimeää kuitenkaan ollut, sillä taivaalla loisteli oikein kirkas ja täysin pyöreänaamainen kuu-ukko. Varjot olivat selvät. Aloittaessani, näkyi auringonlaskun puolella punainen väri. Hanki oli sen verran kostunut, että siihen oli pakkanen tehnyt kuutamossa kiilteleviä kohtia.

Laitoin tulen takkaan.

Enontekiön Sanomat luettuani, poljeskelin kuntopyörää 30 min. Samalla lueskelin kirjaa.

Jatkoinpa vielä papereiden setvimistäkin.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Ja herra sanoi Abramille: Lähde maastasi, suvustasi ja isäsi kodista siihen maahan, jonka minä sinulle osoitan. Niin minä teen sinusta suuren kansan, siunaan sinut ja teen sinun nimesi suureksi ja sinä olet oleva siunaukseksi. Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä" Niin Abram lähti... (1. Moos. 12:1-4). Lue uudestaan ja ajattele, mitä luit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti