20220102

2.1.2022.

Oltava tarkkana - kuin porkkana - tuon päivämäärän kanssa. Se kun on käsi oppinut muotoilemaan eri vuoden päivän ja kuukauden jälkeen. Voi käydä kuin nuorelle vaimolle naimisiinmenon jälkeen: kirjoittaa omaa sukua -sukunimensä.

Tämä elämähän on yhtä juhlaa - Joulua ja Uutta Vuotta. Nytkin heti perään Sunnuntai. Mikäpä siinä. Kyllähän se vielä arkikin varmasti koittaa. Pian on keskitalvi ja reikäleivät. 

Mutta nyt on Sunnuntai. Ylösnousun aikaan 10.7 astetta pakkasella. Harmaata ja hämärää. Mutta ei ikävää.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Jaakobin kirjaa. Rukousta.

11:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Ehtoollisjuhlaan. M-L seurasi saman netin kautta. Lähdin sieltä liukkaasti kotiin. En siksi, että kokous olisi ollut huono. Se oli hyvä. Syynä oli se, että Loimaan Uusivuosi -tapahtuman tilaisuus oli alkanut TV7:sta klo 12.

Loimaan Elävät Virrat -seurakunnan järjestämä tilaisuus oli kestänyt n. tunnin, kun minäkin pääsin sitä seurailemaan - kahvien kanssa. Oli hyvä tilaisuus.

Ruokaa ja kahvia.

Laitoin tulen takkaan.

Klo 15 alkoi päivän toinen tilaisuus Loimaa Uusivuosi -tapahtumassa. Seurasimme TV7:sta. Siunattu kokous. Runsaasti ylistystä, mikä on erinomainen juttu. Puheet ja puheenvuorot - minun mielestäni - Jumalalta saatuja. Pyhän Hengen vaikutus tuntui. Kiitos Elävät Virrat -seurakunnalle, että järjestätte sen kaltaisia tilaisuuksia! Siunausta jatkoon - ja jakoon!

Terhi-Marja kävi tuomassa valmiiksi fileroituja kaloja. Tänään Deniksen pyytämiä. Kiitos! Passaa niitä pannulle pistellä, kun aika koittaa.

Timokin käväisi ovella. Oli tulossa harjoituksista - levyä kun pukkaa. Perheväki odotteli autossa, kun olivat matkalla kotia kohti.

Kirjoitin  SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman tammikuun Rintamapostin 63. Lähettelin sen s-postilla niille, joille se menee "sitä rataa." Laitan sen myös tämän "juttusen" loppuun.

Iltapalaa. Kahvia, ym.

Seurasimme uutisia.

Siunausta!

Ps. "Suuri on Herra ja sangen ylistettävä, ja hänen suuruutensa on tutkimaton" (Ps. 145:3).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti