20220125

25.1.2022.

ENNUSTUSPROFETIA

Tämäkin profetia on tarkoitettu koeteltavaksi - oikeassa mielessä - mutta myöskin luettavaksi. 

"Herätessäni 1.6.1999. aikaisin, Herra alkoi puhua minulle ja sanoi: Nouse ylös, ota kynä ja paperia ja kirjoita, sillä minä annan sinulle sanoman.

Tiedustelujoukkoja tuli yli rajan Venäjän puolelta, joita suomalaiset sotilaat lähtivät jäljittämään. Kun he kohtasivat heidät, he alkoivat ampua suomalaisia tuliaseilla. Joku suomalaisista sotilaista kuoli.

Toisia joukkoja Venäjän puolelta tuli yli rajan taas uudelleen. Suomalaiset sotilaat lähtivät heidän jälkeensä. Tällä kerralla heidän kesken ei syntynyt tulitaistelua. He veivät nämä venäläiset sotilaat rajavartioasemalle. Kun heiltä kysyttiin, minkä tähden he tulivat Suomen puolelle, he sanoivat, että heille sanottiin Venäjän puolella, ettei mitään rajaa enää ole olemassakaan - Suomi kuuluu Venäjään.

Tästä alkoi kovat kyselyt ja neuvottelut: kuka näin on käskenyt ja sanonut? Mutta hallitusmiehet alkoivat syytellä toisiansa, sanoen: Sinä sen olet sanonut ja toinen taas, että eipä kun sinä sen olet sanonut. Lopuksi ei mitään selvää tullut kuka sen oli sanonut? Jonkin ajan kuluttua tuosta, Vaalimaan rajapuomi avautui kokonaan ja venäläiset sotilaat tulivat Suomen puolelle - mitään lupaa kysymättä! Suomalaiset sotilaat yrittivät heitä pysäyttää rauhanomaisin keinoin, mutta eivät he mitään välittäneet, vaan jatkoivat matkaansa aina Kouvolan kaupunkiin asti. Sinne saavuttuaan he laittoivat leirinsä pystyyn ja alkoivat asumaan teltoissansa. Nyt alkoivat neuvottelut taas hallitusten kesken; mitä tämä tarkoittaa? He vain sanoivat: Me olemme pakotetut ottamaan Suomi sellaiseksi puskurialueeksi, etteivät Naton joukot tule meidän rajamme taakse. Samalla me vartioimme myös teitä.

Suomen hallituksessa käytiin neuvotteluja, mitä nyt tehdään? Amerikka jo antoi venäläisille uhkavaatimuksen, mutta venäläiset sanoivat, että Suomen on itse vastattava heille - kyllä tai ei! Suostutaanko vapaaehtoisesti.

Suomen hallituksessa nähtiin parhaaksi suostua, koska kieltäytyminen olisi merkinnyt sotaan joutumista. Edelleen käytiin neuvotteluja Venäjän hallituksen ja Suomen välillä. Miten se toteutetaan?

Heillä okli valmis suunnitelma:

Hankoniemi, Kotka rannikkokaupungeista; myös Helsinkiin pieni puolustuspaikka. Sitten Lahteen ja Tampereelle puolustus- ja tutka-asemat. Jyväskylään varuskunta panssariosastoineen. Siitä ylöspäin kaupungit Kokkola ja Kemi. Ilmavoimat Rovaniemelle ja Sallaan.

Tämä oli Suomen hallitukselle kova sana otettavaksi vastaan. Mutta toinen vaihtoehto olisi ollut sotatantereeksi muuttuminen.

Tämä on osa Jumalan rangaistusta, kun olemme menneet Euroopan Unioniin."

                                                                  Lahdessa 2.6.1999. Tauno W. Rantala.

____________________________________________

Sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltä, vielä tässäkin: Salmen Paavolle ja Kurkelan Paavolle Tunturi-Lappiin, Enontekiölle, Järvisen Paavolle, Pitkäsen Paavolle ja Pietilän Paavolle, Saarijärvelle, sekä Pihlaisen Paavolle, Karstulaan!

Se on Tiistai. Noustessani siihen oli miinuksella 5.3 astetta. Ja aurinko paistoi.

M-L kävi viemässä aiemmin Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi.

Aamupalaa ja kahvia.

M-L virkkaillut paloja - tuleeko siitä virkattu peitto, vaiko jokin muu. Aloitettu ties milloin.

Luin Ilmestyskirjaa. Rukousta.

Kahvia.

Sitten vain työmaalle - joka ei nyt kovin hyödyllistä työtä ole, mutta tehtävä kuitenkin. Tietenkin voisi jättää tekemättäkin, mutta jollakinhan se kuitenkin jossakin muodossa olisi joskus edessä. Eli, niitä papereita setvimään työhuoneeseen. Hidasta, kun yksi paperi, tai lehti, tms. kerrallaan. Mielenkiintoista tietenkin, sillä liittyväthän ne tiettyihin asioihin ja aikoihin elämässä. Esim. vanhimmiston kokousten esityslistoja on runsaasti - ja niitä tulee lueskeltua ja silmäiltyjä. Monenlaista aikaa ja asiaa niistäkin löytyy. Kun aikoinaan kävin läpi seurakunnan jäsenkortistoja ja tein jonkinlaisia tilastojakin niistä, niin kyllä - jos esim. kastettujen lukumääriä katselee - silloinkin ihmisiä kastettiin, kun olin työntekijänä. mm. 1995 syksyllä kun tulin "remmiin", niin 2001 vuoteen (17.6) mennessä oli käynyt kasteella 65 henkilöä. Vuosina  1972 (seurakunnan perustamisesta alkaen) - 2001 on kasteen kautta seurakuntaan tullut yhteensä 235 henkilöä. Sen jälkeen en muista kastettujen määrää, kun en ole niitä - muistaakseni - mihinkään merkinnyt. Virkani seurakunnassa kyllä jatkui vielä pitkään - kenties joidenkin mielestä liiankin pitkään. mene ja tiedä, mutta jatkui kuitenkin, Monenlaistahan noista papereista eteen tulee. Sepä siitä.

Ruokaa ja kahvia - ja kahviahan sitä tulee aina oteltua silloin tällöin.

Papereiden parista oli vaariskan mukava mennä happea haukkailemaan; pihaladulla työntelin tasatyöntöjä 60 min. Oli liukas keli, sillä pakkanen oli kovettanut ladun. yli 7 astetta pakkasta hiihtelyn aikana. Oli hieno sää olla ulkona. Hämärä/pimeä hiihtoa. Joku tähtikin siellä taivaan kannella killisteli.

Tuikkasin tulet takkaan.

Poljeskelin kuntopyörää 30 min. Samalla lueskelin kirjaa.

Vähän vielä niitä paperien setvimisiä.

M-L teki hyvää pizzaa. Sitä iltapalaksi.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Pitäkää huoli itsestänne ja laumasta, jonka kaitsijoiksi Pyhä Henki on teidät pannut; huolehtikaa seurakunnasta, jonka Herra omalla verellään on itselleen lunastanut" (Apt. 20:28).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti