20220127

27.1.2022.

VÄHÄN KÄYTETTY MENESTYSTEKIJÄ

"Jos Herra ei taloa rakenna, turhaan näkevät rakentajat vaivaa. Jos herra ei kaupunkia vartioi. turhaan vartija valvoo" (Ps. 127:1).

Olen vuosien kuluessa seurannut kaupunkimme päättäjien ja muiden tahojen hyviä ponnisteluja kotipaikkakuntamme suunnan muuttamiseksi nousuun. Se on kiitosaihe. Kaupunkilaisina haluamme varmaan antaa tukemme päättäjille heidän tehdessään työtä kaupunkimme parhaaksi.

Haluan kiinnittää huomiotamme tärkeimpään menestystekijään kaupungin ja sen ihmisten elämässä, nimittäin Jumalalta tulevaan siunaukseen. Apu tulee ylhäältä. Voimme olla kiitollisia siitä, mitä Jumala on meille jo antanut ja pyytää viisautta, johdatusta ja siunausta. Jumala on rukouksia kuuleva Jumala.

Rukoilevat ihmiset ovat - ja olisivat - meidänkin kaupunkimme suurin muutostekijä. Heitä tulisi olla paljon. Kaupungin johto voi osoittaa tarpeemme, kokea Jumalan siunausta, todeksi, kutsumalla kaupunkimme ihmisiä rukoukseen.

Maailmassa on, eri maanosissa, tällä hetkellä suuri määrä paikkakuntia, joissa on niin paljon Jeesukseen uskovia, että niitä voidaan kutsua todellisesti kristillisiksi paikkakunniksi Kaikki alkoi niissä kaupungin uskovien yhteisestä rukouksesta. Niissä koetaan Jumalan siunausta kaikilla elämänalueilla.

Jumalan puoleen kääntyneet ihmiset, jotka vetoavat Jumalan Sanan lupauksiin ja pyytävät Hänen tahtonsa toteutumista kaupunkinsa elämässä, ovat sen vaikutusvaltaisimpia ihmisiä. Jumalan kansa, joka käyttää tätä kanavaa, on vaikutusvaltainen muutos- ja menestystekijä myöskin Saarijärvellä. Rukoillaan yhdessä!

"Toimikaa sen kaupungin parhaaksi, johon minä olen teidät siirtänyt. Rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidänkin menestyksenne" (Jer. 29:7).

                                                                                                           Jouko Kuusjärvi

__________________________________________

Liittyen yllä olevan kirjoitukseni aiheeseen, muistan vuosia sitten, kun aloitteestani pyysimme audienssin silloisen kaupunginjohtajan puheille. Meitä oli siellä kolme miestä: lut. kirkkoherra, Vapaaseurakunnan pastori ja minä, helluntaipastori. Halusimme tavata kaupunginjohtajan. Juttelimme ja sitten minä esittelin hänelle sen asian, mikä oli saanut meidät tulemaan. Se oli seuraavanlainen: Olisiko mahdollista saada Kaupungintalolle tietyin välein rukoustilaisuus, aamuisin. Sinne voisi kuka tahansa tulla rukoilemaan ja myös jättää/lähettää rukousaiheitaan. Asiaa luvattiin viedä eteenpäin. Se ei kuitenkaan edennyt. Ajatuksena oli, että kaupungin sydämessä, Kaupungintalolla, olisi voitu rukoilla.

Kerran olen, myöhemmin,  myös soittanut kaupunginjohtajalle ja kysynyt, olisiko hänellä rukousaiheita SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteiseen rukousiltaan. Siellä sitten rukoilimme niiden puolesta. Sellaista.

Tänään on Torstai. Yhden Tapani Sopasen kirjoittaman kirjan nimikin on: Taitaa olla Torstai. 0.3 astetta silloin, kun nousin. Taivas oli harmaa.

M-L oli jo vienyt Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Ilmestyskirjaa. Rukousta.

Puhdistelin pihaa ohuesta lumikerroksesta. Lapiolla, että saa mahdollisimman monta askelta otettua. Samaan syssyyn hiihtelin pihalatua 60 min. Oli hyvä sää: 0.9 plussalla. Keli myös liukas. Rauhallisesti alkoi lumihiutaleita leijailla taivaalta. Kaunista sekin.

Kantelin puutkin valmiiksi sisälle.

M-L haki Emilian ja Danielin koulusta kotiin.

Tänäänkin setvin papereita työhuoneessa.

Ruokaa ja kahvia - M-L oli tehnyt juuri VHH-kaneli-kierrepullia.

Jatkoin paperien setvimistä.

Terhi-Marja ja Emilia kävivät tulostamassa.

Poljeskelin kuntopyörää 45 min. Samalla lueskelin kirjaa.

Laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Odota Herraa. Ole luja, ja vahva olkoon sinun sydämesi. odota Herraa" (Ps. 27:14).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti