20220111

11.1.2022.

Sydämelliset nimipäiväonnittelumme, vielä tässäkin, siskon miehelle, Hokkasen Karille, Lakosen Karille, sekä Liimataisen Karille!

Tiistaitahan sitä tänään. N. 23 astetta pakkasta 6.50.

Aamupalaa ja kahvia.

Kylläpä oli kaunista kun astuin aamulla ulos vuokratalostamme. Puut hienosti kuurassa. Taivaalla tähdet loistamassa. Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi - vai onko se virallisesti 7.55:ksi.

Luin Ilmestyskirjaa. Rukousta. Torkkumista.

Kahvia.

Laitoin tulen takkaan.

Sitten ei muuta kuin setvimään papereita ns. työhuoneeseen. Kirjojen imurointia. Paperien yksi kerrallaan läpi käymistä. Sitä kun pysähtyy lukemaan käsiinsä ottamiaan papereita, niin johan aikaa kuluukin.

M-L kävi kylällä. Toi samalla koululaiset, Emilian ja Danielin, klo 14 koulusta kotiin. 

Ruokaa ja kahvia

Hiihtelin pihalatua 60 min. Hämärää ja pimeää. Puut kauniita. Myös jouluiset valot vuokratalon ikkunoista - mutta senhän te jo tiedättekin entuudestaan. 

Lopettaessani hiihtelyn huomasin, että Timolta oli tullut tekstari; kyseli onko sauna lämmite tänään. Vastaus tietenkin kuului: Kyllähän se.

Ennätin laittaa setvittyjä papereita säilytyslaatikkoon ja lukea kirjaa hetken, kun Timo ja Milena saapuivat. Sauna olikin jo valmiiksi lämpiämässä, joten ei muuta kuin, että puikahdimme Timon kanssa lauteille löylyä heittelemään.

Iltapalaa ja kahvia/mehua/vettä.

20 jälkeen lähtivät isä ja tytär, Timo ja Milena kotia kohti.

Seurasimme M-L:n kanssa uutisia - myös Israelista.

Pakkanen 4-5 asteen välillä ennen klo 22.

Siunausta!

Ps. "Niin ei nyt siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka Kristuksessa Jeesuksessa ovat" (Room. 8:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti