20220124

24.1.2022.

KANSANHERÄTYS

"Anteeksiantava ja laupias on herra. Hän on kärsivällinen ja hänen armonsa on suuri"            (Ps. 103:8). 

Jumalalla on enemmän pitkämielisyyttä kuin meillä ihmisillä toisiamme kohtaan.

Syntiä kohtaan meillä useinkin on välinpitämättömyyttä. Jumala on kärsivällinen meitä kohtaan silloinkin, kun yksilöinä ja kansakuntina elämme Hänen tahtonsa vastaisesti. Hän ei koskaan suhtaudu syntiin välinpitämättömästi, eikä "läpi sormiensa" katsoen. 

Synti erottaa sinut ja minut Jumalasta. Siinähän oli syys, miksi Hän lähetti Poikansa ihmiseksi.

Tänäänkin Jumala työskentelee voimakkaasti voidakseen pelastaa ihmisen synnin vallasta ja sen seurauksesta, iankaikkisesta erosta itsensä kanssa.

Rukoilkaamme yhdessä Jumalalta tulevaa kansanherätystä paikkakunnillemme ja maahamme. Pyhä Henki voi tehdä meistä syntisiä. Silloin emme vain tiedä tietoperäisesti, yleisesti, että olemme syntisiä, vaan koemme kokemusperäisesti ja henkilökohtaisesti: minä olen syntinen ja siinä tilassani kadotettu. Siinä tilassa ihminen alkaa etsiä pelastajaa. Pyhä Henki ei ainoastaan näytä meille syntisyyttämme, vasan Hän kirkastaa meille Jeesuksen pelastajanamme. Näin voi syntyä usko Jeesukseen. Ihminen saa kuulla omalle kohdalleen nämä riemulliset sanat; Sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi!

Näen sisimmässäni lähellä olevan ajan, jolloin Suomessa - ja kotipaikkakunnillamme - on paljon ihmisiä, joista on tullut syntisiä Jumalan kasvojen edessä, ja jotka kaipaavat pelastusta ja löytävät Vapahtajan, Herran Jeesuksen. Usko Jeesukseen pelastaa.

                                                                                                                Jouko Kuusjärvi

___________________________________________

Maanantai. Niin ne vain päivät ja viikot menevät, "että hurina vain kuuluu." Klo 6.55 oli lämmintä 0.3 astetta.

Aamupalaa ja kahvia. 

Luin Ilmestyskirjaa.

Kävin viemässä Emilian kouluun 8:ksi.

Tänään ovat Päivi Räsänen ja Juhana Pohjola oikeudessa - vaikka eivät ole tehneet mitään rikosta. Seurasin 8.45 alkanutta ohjelmaa Yle Areenasta.

Kävin viemässä Danielin kouluun 10:ksi. Emilia tuli kyydissäni takaisin koulusta. Oli tullut kipeäksi.

Torkkumista ja nukkumista.

Ruokaa ja kahvia.

Setvinpä taas työhuoneen papereita.  Monenlaista asiaahan niistä nousee muistista mieleen. Löytyipä yhdestä "askista" palkintojanikin kymmenien vuosien takaa. En ollut niitä muistanutkaan. 34 kappaletta. Etupäässä lusikoita. Erilaisista lajeista.

"Lykittelin" 60 min pihaladulla. Keli oli luistava ja sää erinomainen - 0.5 astetta plussalla. Sitä mukavaa hämärähiihtoa.

Laitoin savut nousemaan takan piipusta.

Poljin ´40 min. kuntopyörää. Samalla lueskelin kirjaa.

Iltapalaa ja teetä.

Olen lueskellut tänään Iltalehdessä olleen sanallisen oikeudenkäynnin etenemisen. Päivi Räsäsen ja Juhana Pohjolan oikeudenkäynnissä. Rukoilemmehan sen puolesta!

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Totisesti, onko vanhurskaus mykkä, ja te puhutte? Tekö tuomitsette oikein, te ihmislapset?" (Ps. 58:2)..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti