20161001

1.10.


Niin sa vaihtui taas uusi kuukausikin. Aamupalaa ja kahvia. Marja-Leena kävi viemässä meiltäkin jotakin Majakalle, Rompetorille, myyntiin. Pilvipoutainen sää. Aurinko heläytteli välillä oikein kirkkaita hymyjään.

Luin 1. Korinttolaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L teki pullaa huomisiin tarjoiluihin seurakuntaan. Hyvät tuoksut.

Denis, Terhi-Marja, Emilia ja Daniel kävivät. Joimme kahvia. Daniel jäi meille tekemään kolmatta pöytää. Siinä autotallin edessä nakerteli sitä. Minä haravoin lehtiä pihasta - siinä samalla olimme Danielin kanssa kontaktissa. M-L kävi kylällä, Rompetorilla, Oli sovittu, että myymättä jääneet tavarat hakee jokainen pois. Olivat muuttaneet suunnitelmia - niitä myydään jossain toisessakin paikassa vielä. Valmistin yksinkertaista ruokaa, jota Danielin kanssa yhdessä söimme. Jatkoimme hommiamme - Daniel pöydän tekoa ja minä lehtien haravointia. Isä toi Danielille lisää työkaluja - kolmenlaiset sahat - joilla on mukava nikkaroida.

M-L vei Danielin pöydän heille. Poika hurautti pyörällä.

Kävimme M-L:n kanssa lenkillä Mannilan kuntoradalla - minä tein rauhallisen 8 km 250 m lenkin, M-L lyhyemmän. Mukava sää.

18:ksi menimme "Terheille" saunaan. Deniksen, Rautasen Jussin ja Danielin kanssa saunoimme. Löylyt olivat hyvät. Joimme teet päälle ja hyvät piirakat. Lyhyet rukoukset pidimme myös yhdessä.

Palailtuamme kotiin, jatkoi M-L huomisten tarjoilujen laittamista. Minä katselin TV7 ja vähän AlfaTV:täkin netin kautta. Seiskalta katselin koskettavan elokuvan: Yhteinen vaellus. Se oli tehty erään pojan muistolle. Elokuva kertoi kahden pojan ystävyydestä. Toinen oli pyörätuolissa, toinen ylienerginen. Eiköhän se arkistosta löydy. Suosittelen. Siinä lomassa iltapalaa ja teetä.

"Menestys altistaa ihmisen muiden taholta tulevalle paineelle: se houkuttelee häntä pitämään kiinni saavutuksistaan lihallisin keinoin ja menetelmin ja antautumaan kokonaan lakkaamattoman kasvun vaatimusten hallittavaksi. Menestys voi nousta päähäni ja nouseekin, ellen muista, että kaiken työn tekijä on Jumala; että hän voi jatkaa työtään ilman minun apuani, ja että hänellä on milloin tahansa muita keinoja käytössään, jos hän haluaa siirtää minut syrjään" (Charles Spurgeon).

Siunausta!

Ps. "Ei kaiketi kukaan voi kieltää kastamasta vedellä näitä, jotka ovat saaneet Pyhän Hengen niinkuin mekin? Ja hän käski kastaa heidät Jeesuksen Kristuksen nimeen" (Apost. teot 10:47-48).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti