20161016

16.10.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut tässäkin vielä Moision Sirkka-Liisalle, Kuusiston Sirkalle ja Hämäläisen Sirkalle!

Sellainen harmaahan se oli tämä sunnuntaikin, mutta kaikinpuolin mukavainen säinen kuitenkin - tuollaiset 4-5 plussaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin 2. Korinttolaiskirjettä.

Heti 10 jälkeen olimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneen alakerrassa rukoushetkessä - 12 rukoilijaa.

11 alkoi kokous yläkerrassa. pastorimme Mika johteli ja puhuikin. Saarnan piti hänen vaimonsa, AnnNina - sanomaa Jumalalta. Ahon Maju lauloi ja johti ylistyslauluihin Rautasen Jussin säestäessä. Lopussa tuli useita profetioita. Tilaisuuden jälkeen oli rukouspalvelua. Alakerrassa oli kahvitarjoilu. Emilia kävi tuomassa kokouksen alussa mummin käteen omansa ja Danielin koulukuvan. 

Kotiin tultuamme laitoin tulen takkaan. M-L laittoi ruokaa. Söimme kynttilöiden palaessa.

Kävin hiljaisella ruuansulatuslenkillä - n. 4.5 km.

Joitakin valmisteluja olen tehnyt tänään Rahkolan kylätuvalla olevaa KYLÄILTAA varten. Infoa siitä blogijutun oikeassa reunassa.

17.15 kävin hakemassa Rautasen Jussin ja Tuijan meille kylään. Juttelimme, joimme kahvia ja rukoilimme yhdessä. Kävin illan lopuksi viemässä Jussin ja Tuijan kotiin

Eihän siinä sen kummempaa.

"Jeesus on antanut meille Isältä saamansa lähetystehtävän. Hän voitelee meidät samalla voimalla, millä hänet voideltiin. Hän lupaa, että me teemme samoja tekoja kuin hänkin. Ei siis ihme, että näemme Apostolien teoista, miten opetuslapset saivat varustuksekseen saman henkien erottamisen lahjan.... Pyhä Henki tahtoo tämän lahjan avulla tehdä kristityt kykeneviksi tarkkaan erottamaan, mikä tulee "ylhäältä", mikä taas nousee "alhaalta". On pystyttävä erottamaan, mikä on Jumalasta, mikä ihmisestä ja mikä taas saatanasta. Missä tahansa vastaan tulevassa tilanteessa nämä kaikki tekijät voivat olla mukana. Pyhä Henki auttaa meitä erittelemään tilanteen ja nimittämään sen eri puolia oikeilla nimillä" (Michael Harper, Kristityn hengellinen taistelu, Karas-Sana Oy, Lohja, 1984, s. 100).

Siunausta!

Ps. "Niin he lähtivät pois neuvostosta iloissaan siitä, että olivat katsotut arvollisiksi kärsimään häväistystä Jeesuksen nimen tähden" (Apost. teot 5:41).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti