20161006

6.10.

Pari astetta pakkasella noustessani. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Sumuinen sää.

9 jälkeen ajelin kylälle. Menin puhumaan Majakalle - Parkkosen Hannu pyyteli eilenillalla. Hiljaa siellä kuunneltiin.

Palattuani kotiin ryyppäsin kahvia - jota kyllä tuli tehtyä Majakallakin - ja lähdin karsimaan rankoja samaan paikkaan kuin edellisinäkin päivinä. Mukava sää vesuria heilutella. Pöyrisjärven kalastaja - Leppäjärven Reino - soitteli.

Palattuani metsästä kotiin, söimme.

M-L meni kylälle kauppa-asioille. Kirjoittelin ja lähettelin Saarijärven kylien kutsu -infoa - tavalla, joka on tullut otetuksi. Vähän mennyttä ja tulevaa. Tulevasta sen verran, että Ma. 24.10. klo 18 on - jHs - "On Yksi Nimi ylitse muiden" KYLÄILTA Rahkolan kylätuvalla, Pyhäkoskentie 112. Tilaisuus on kaikille tarkoitettu.

Kävin urheilukentällä hitaalla 10 km lenkillä. Tapasin siellä ystäväksi tulleen miehen.

Pian lenkin jälkeen menimme M-L:n kanssa "Terheille". Emilian ja Danielin huoneessa katseltiin heidän juttujaan. Kävimme saunassa Deniksen ja Danielin kanssa.

Tullessamme pois saunareissulta oli +2.5 astetta.

Iltapalaa ja teetä.

Laittelimme vähän tavaroita kasaan huomista reissua varten.

"Meidän on löydettävä Jumala, eikä Häntä voi löytää melussa ja levottomuudessa. Jumala on hiljaisuuden ystävä. Katso, miten luonto - puut, kukat, ruoho - kasvaa hiljaisuudessa; katso tähtiä, kuuta, aurinkoa, kuinka ne liikkuvat hiljaisuudessa. Mitä enemmän me hiljaisessa rukouksessa saamme, sitä enemmän voimme aktiivisessa toiminnassamme antaa. Tarvitsemme hiljaisuutta voidaksemme koskettaa sieluja. Olennaista ei ole se, mitä saamme sanotuksi, vaan se mitä Jumala sanoo meille ja meidän kauttamme. Kaikki sanamme ovat hyödyttömiä, jos ne eivät tule sisältä. Sanat, jotka eivät säteile Kristuksen valoa, lisäävät pimeyttä" (Äiti Teresa).

Siunausta!

Ps. "Jos joku minua palvelee, seuratkoon hän minua" (Joh. 12:26).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti