20161020

20.10.

Marja-Leena meni heti aamusta kylälle asioille. Palatessaan toi syyslomalaisen Danielin meille. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin 2. Korinttolaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Harmaa, mutta kuiva päivä.

Kävimme Danielin kanssa jakelemassa kutsuja Rahkolan KYLÄILTAAN, joka on Rahkolan kylätuvalla ensi maanantaina. Tervetuloa mukaan! Infoa siitä blogijutun vasemmalla puolella. Mukava oli danielin kanssa olla mukana Jumalan valtakunnan työssä.

Palattuamme reissustamme vein Danielin suoraan kotiin.

Söin kotiuduttuani.

Syönnin jälkeen kävin hakemassa Danielin mukaan - kun halusi lähteä - rankametsään tuohon hiukan yli 3 km päähän. 18 maissa lähdimme pois sieltä. Alkoi jo mukavasti hämärä laskeutua maisemaan. Hyvinhän se käy vesurin käsittely Danielilta.

Olin juuri noussut kuntopyörän satulaan - sen NSU -merkkisen = nouse selekään uuvvestaan - kun puhelin soi. Daniel kutsui 10 min. päästä saunaan. Pyysin 5 min. lisää aikaa, sillä aioin polkea 15 min. Oli tarkoitus polkemisen jälkeen laittaa sauna lämmite, mutta Daniel ennätti kutsua saunaan. Niinpä laitoin saunatakin päälle ja hyppäsin autoon. Daniel oli lämmittänyt saunan. Hyvä oli löyly. Deniksen ja Danielin kanssa saunoimme.

Tultuani saunasta iltapalaa ja teetä.

Tein SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen rukousrintama - Rintamapostin nro 4. Lähetin sen niille, joilla on s-posti rukousrintamaan ilmoittautuneista. Pitää huomenna laittaa postiin paperiversioina postin halunneille. Tänään onkin Saarijärven 150 v syntymäpäivä. On hyvä muistaa rukouksin kaupunkiamme ja sen asukkaita. Rukousrintamaan toivomme jatkuvasti liittymään uusia ihmisiä. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautua voi: Jouko Kuusjärvi, Rajalantie 12.B, 43100 SAARIJÄRVI, jouko.kuusjarvi@gmail.com , puh. 040-0206858. Rukous on ensin ja jatkuvasti.

"Monet kirkonkävijät ovat kasvaneet hyvin formalistiseen näkyyn kristinuskosta. Suurempi paino pannaan perinteisiin kuin Jumalan Sanaan, ja luodaan asenne: "Ei mitään muutosta seurakuntaelämään". Tulevaisuutta sitoo laki siitä "mitä olemme tehneet menneisyydessä". Enemmän painoa pannaan järjelle kuin Hengen johdatuksen odottamiselle. Oikea oppi on tärkeämpi kuin oikea elämä. Raamattua pidetään Jumalan lakikirjana.

Monet seurakunnat sulautuvat kaavamaiseen elämäntapaan, missä systeemi on sama viikosta viikkoon, kuukaudesta kuukauteen, vuodesta toiseen - kuten Israel vuosisatoja otti huomioon juhlansa ja seurasi lain töitä.

Missä on uuden liiton sykkivä usko? Missä Jumalan lupaukset täyttyvät Hänen kansansa keskuudessa? Missä on Pyhän Hengen oikea paikka seurakunnan johtajana?" (Colin Urquhart: Kaikki mitä anotte, Pergamon, s. 143).

Siunausta!

Ps. "Minä Herra puhun vanhurskautta, ilmoitan, mikä oikein on" (Jes. 45:19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti