20161005

5.10.

Aurinko paisteli tänäänkin siniseltä taivaalta. Yöllä ollut kylmää. Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia - niinhän sitä ruukataan tehdä. Sekin on kiitosaihe. Linnut ruokailivat ikkunan takana, keltaisia lehtiä puissa ja maissa, vaahterasta värikkäät lehdet vähän kerrassaan varisevat maahan. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ajelin samaan paikkaan kuin eilenkin karsimaan rankoja. Eipä siitä sääkään paljon parempi siihenkin hommaan voisi olla.

Palattuani kotiin toin tullessani havuja, joilla M-L saa peittää talvehtimaan alkavia kasveja.

Ennätin käydä 8 km hitaalla lenkilläkin urheilukentällä.

19:ksi menimme M-L:n kanssa Jesaja 62 - Israel -rukousiltaan - 15 henkeä. Parkkosen Hannu johteli.

Palattuamme kokouksesta kotiin söimme iltapalaa ja joimme teetä - +3.

Perjantaina 2.12.2016. klo 18 on - jHs - Saarijärven Vanhalla kansakoululla, Karhumäentie 11, kaikkien yhteinen, SAARIJÄRVI RUKOILEE -ilta, teemalla: Rukous on ensin ja jatkuvasti. Kaikkia kutsutaan. kaikki ovat tervetulleita. Illassa rukoillaan etukäteen pyydettyjen ihmisten johdolla erilaisten rukousaiheiden puolesta. Rukousaiheita - myös henkilökohtaisia - voi lähettää etukäteenkin, puh. 040-0206858 (Jouko Kuusjärvi), tai s-postitse jouko.kuusjarvi@gmail.com Yhteislauluina lauletaan Pekka Simojoen lauluja. Kahvitarjoilu.

Tämä viikko on ollut pikku-Milenallekin historiallinen - hän meni maanantaina päiväkotiin. Olihan tämä viikko tietenkin historiallinen Pia-äidillekin - hän meni maanantaina uuteen työpaikkaan. Niinpä tulivat nämätkin asiat merkatuksi "historian kirjoihin."

"...Kristuksen ruumiin yhteyteen Jumala on säätänyt valtavan siunauksen. Siksi älä suostu puhumaan pahaa toisista seurakunnista, vaikka heillä olisi omista toimintatavoistamme täysin poikkeavia käytäntöjä. Olemme samalla puolella Jumalan armeijassa yhteistä vihollista vastaan. Ei ammuta omia.
Toiseksi Hengen vuodatuksen tarkoituksena on aina viedä seurakuntia uudistuksesta herätykseen. Näky herätyksestä laantuu, jos asiaa katsotaan inhimillisestä näkökulmasta ja tokaistaan vain: Onhan siitä puhuttu kautta vuosien! Ei näin. Jumalan sydämellä polttaa sellainen näky herätyksestä, että siinä ei vain muutama ihminen tule uskoon silloin tällöin. Näe sen sijaan uskon silmin, että koko kansakuntaa ravistellaan Jumalan rakkauden ja Pyhän Hengen voiman kautta niin, että tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä kääntyy Herran puoleen. Tästä sopii nyt vähän innostuakin!
Näky Kristuksesta ja Jumalan rakkaudesta vie palvomaan Herraa, mutta panee meidät myös liikkeelle evankeliumin kanssa. Herätyksen läpimurto ilmenee ihmeinä ja tunnustekoina, kun pimeyden kahleet murtuvat ja ihmiset saavat ottaa vastaan uuden elämän. Silloin tarvitaan myös uudistuneita seurakuntia, jotka kykenevät tekemään heistä Jeesuksen opetuslapsia ja moninkertaistamaan herätyksen hedelmän.
Innoittaako näky yhteydestä ja herätyksestä sinua? Ajattele, että juuri sinä saat olla tämän näyn kantaja ja toteuttaja. Tässä ajassa" (Seppo Pehkonen, Näky magazine, 5 lokakuu 2016, s. 5).

Siunausta!

Ps. "Elias oli ihminen, yhtä vajavainen kuin mekin, ja hän rukoili rukoilemalla, ettei sataisi; eikä satanut maan päällä kolmeen vuoteen ja kuuteen kuukauteen" (Jaak 5:17).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti