20161030

30.10.

Sitä käännettiin kelloakin taas kesään päin - kesäänpäinhän sitä keväälläkin. Se onkin hyvä muistisääntö tähän kellon ruuvaamiseen.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Blomin Eilalle ja Hurskaisen Eilalle täältä meidän suunnalta!

Kostea ja harmaa oli sunnuntai johon tänään nousimme. + pariastetta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Efesolaiskirjettä.

10:ksi menimme helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen alakertaan. Taisi olla 9 rukoilijaa.

11 alkoi tilaisuus yläkerrassa. Sen johteli ja puhui alussa Turusen Ann-Nina - hänellä on aina rakentavaa sanottavaa profeetallisessa hengessä. Musiikissa oli tänään iloinen Ilontuojat -kuoro. Saarnan piti Mika Turunen - armolahja -sarja jatkui erityisen vahvana - ainakin meikäläisen näkövinkkelistä kuultuna. Suosittelen kuuntelemaan kun se tulee Uskotv:hen Saarijärven helluntaiseurakunnan kohdalle. Tilaisuuden jälkeen oli kahvitarjoilu alakerrassa.

Palailtuamme "kirkonmenoista" laitoin takkaan tulen ja söimme.

16:ksi menimme Vapaakirkkoon pekka ja Ulla Mäkelän lähtöjuhlaan - kolmen vuoden jakso seurakunnan pastoripariskuntana päättyi lämminhenkiseen juhlaan, jossa oli paljon musiikkia. Pekka saarnasi armokylläisen saarnan. Minäkin käytin pienen puheenvuoron ja Marja-Leena ojensi Mäkelöille pienen lahjan. Hyvä tilaisuus. Siunausta Pekalle ja Ullalle tuleviin hetkiin! Jumala johdattakoon käytössään! Lopuksi joimme maistuvat täytekakkukahvit.

Kotona sitten tuli illan mittaan poljeskeltua kuntopyörää 60 min, sekä iltapalaakin syötyä ja teetä juotua.

"...Jumala on päättänyt vaikuttaa lastensa elämään odottamalla, että nämä uskovat Hänen antamiinsa lupauksiin. Hän ei ole inhimillisen poliitikon tai hyvää tarkoittavan mutta epäluotettavan vanhemman kaltainen. Vastakohtana näille Hän on sanassaan luotettava - aina" (Colin urquhart, Kaikki mitä te anotte, Pergamon, s. 19).

Siunausta!

Ps. "Uskon kautta oli Aabraham kuuliainen, kun hänet kutsuttiin lähtemään siihen maahan, jonka hän oli saava perinnöksi, ja hän lähti tietämättä, minne oli saapuva" Hebr. 11:8). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti