20161023

23.10.

Sunnuntai. Herättyämme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Harmaa sää. n. +2. Kuivaa.

10 jälkeen olimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneen alakerrassa rukoushetkessä. Klo 11 alkoi tilaisuus yläkerrassa. Rautasen Jussi johteli alkurukoukseen. Lampisen Janne johteli muuten ja puhui alkupuolella - puhui hyvin. Musiikkiryhmä oli erinomainen - Jouko Reenilä, sähkökitara, Tuulikki Pietilä, basso, Jussi Rautanen, koskettimet, Janne Lampinen, "päällä istuttava käsirumpu" - jonka oikeaa nimeä en muista. Leo Ryhänen piti raamatuntutkisteun - oli hyvä. "Murtavahenkinen" kokous - näin vuolijan horisontista katsottuna. Tilaisuuden jälkeen oli alakerrassa lounas.

Tulimme kokouksesta kaupan kautta kotiin. Lähdinkin heti urheilukentälle 10 km "kävelynomaiselle" lenkille - rauhalliselle sellaiselle. Aika raikas sää.

18:ksi ajelin Karstulaan puhumaan Vapaaseurakuntaan. Leppäsen Juha johteli tilaisuuden. Huttusen Salme lauloi muutaman yksinlaulun. Puhuin lopuksi. Yhteislauluja lauloimme Maukosen Eskon mandoliinin säestyksellä. Lopuksi joimme hyvät kahvit.

Palailtuani Karstulasta söin vielä iltapalaa ja join teetä.

"Jeesus otti sinut mukaansa ristille. Hän kuoli kaikkien puolesta, myös sinun. Hän otti sinut ristille, koska Hän ei tahdo, että elät erossa Hänen Isästään. Hän tahtoo sinun tietävän, että Hänen Isänsä rakastaa sinua, hyväksyy sinut sellaisena kuin olet ja antaa anteeksi elämässäsi kaiken, mikä on asettunut vastustamaan Hänen tahtoaan sinun elämässäsi.

Jumala ei hyväksy sinua sen tähden, että ansaitset sen tai siksi, että olet työskennellyt kovasti Hänen puolestaan, jotta Hän hyväksyisi sinut, vaan siksi, että Jeesus kuoli sinun puolestasi. Hän kärsi kuolemanrangaistuksen sinun puolestasi. Hän koki eron Isästään niin, että se ero, jonka olet kokenut Jumalasta päättyisi. Hän otti päällesi kaiken syntisi ja kaiken epäonnistumisen ja ristiinnaulitsi sen" (Colin Urquhart, Kaikki mitä te anotte, Pergamon, s. 44).

Siunausta!

Ps. "Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa" (Ef. 1:3). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti