20161014

14.10.

Tulipahan nukutuksi pitkään. Harmaa päivä. Taisihan sitä lämmintä olla yli 4 astetta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Sytyttelin takkaan tulen. Luin 2. Korinttolaiskirjettä.
Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta.

Kävin hakemassa Danielin koulusta meille 12 maissa - pyörineen. Hän alkoi nakerrella yöpöytää - niin kuin Daniel sitä kutsuu - mummille heti kun pääsimme meille.

Rukoilimme yhdessä M-L:n kanssa keittiön pöydän ääressä.

13 kävin hakemassa Emilian meille koulusta pyörineen. 

Jatkoimme rukousta.

Pianhan sieltä Danielkin tuli sisälle valmiin yöpöydän kanssa. Siinäpä sitten nyt seisoo mummin sängyn vieressä. Emilia lueskeli kirjaa. Lapsille alkoikin syysloma. Olin pienesti kotiparturissa.

M-L teki lettutaikinaa illaksi tyttökerhon iltaan. Laitoimme ruokaa - minä leikkelin siivuja jäisestä lohesta. Emilia paistoi niitä pannulla. Parsa kypsyi höyrystimessä. Pian syötiin. Emiliakin oli pienesti parturissa. Mummi sai olla kampaamossa - kampaajana Emilia. 

Terhi-Marja kävi töistä tullessaan hakemassa lapset meiltä, sekä lettutaikinan.

Kävin 8.3 km lenkillä Tarvaalan suunnassa. Mukava syksyinen sää.

Ajelin Peltokylälle - Lahtelan Veikolle ja Irmalle - Häkkilän-Peltokylän-Kohmun -rukouspiirin kokoontumiseen. 16 henkeä oli paikalla. Hyvä ilta. Lauloimme, rukoilimme, keskustelimme, kuulimme pari puheenvuoroa, puhuimme tulevasta SAARIJÄRVI RUKOILEE -illasta. Se on pe. 2.12. klo 18. Infoa blogijutuin vieressä. Tule sitten mukaan ja tuo toisiakin mukanasi!

Palattuani kotiin olikin vuorossa iltapalaa ja teetä. M-L laitteli kuvia puhelimesta tietokoneelle.

"Juuri tänään Jeesus on valmiina. Hän kuulee huutosi ja vastaa rukoukseesi. Hän on kiinnostunut elämäsi jokaisesta yksityiskohdasta. Hän tuntee sinut paremmin kuin sinä itse" (Kathryn Kuhlman (1907-1976)).

Siunausta!

Ps. "Kun menet maata, et pelkää mitään; ja maata mentyäsi on unesi makea" (Sananl. 3:24). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti