20161116

16.11.

Alle +1 asteen lämpöön - onneksi ulkona - nousimme keskiviikkoon. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun aamulla. Kilometrin päässä asuvat.Meiltä kouluun on karvanverran yli 3 km, heiltä 2 km. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin 1. Tessalonikalaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

M-L meni hetkeksi vielä lepäilemään. Minä laitoin sivakat seinänvierestä alleni ja hiihtelin pihalatuani 65 min. Mukava sää ja hyvä luisto. Lopetettuani hain puut ja laitoin takkaan tulen.

M-L:n mentyä kylälle kauppa-asioille kirjoittelin minä yksinkertaisen "Saarijärven kylien kutsu" -infon. Siinä aina kerron - missä, milloin, miten ja ketkä - menneistä illoista. Myös missä on seuraava kyläilta. Ennen kirjoittamista sovin seuraavan kyläillan Kannonkoskelle, Osuuspankin kerhohuoneeseen, Toritie 3.A. Se on siellä pe. 9.12. klo 18.30. Lähettelin KYLÄTYÖ -infoa niille, joille se menee s-postilla. Muutamille paperiversiona.

Söimme - ja kahviakin piti juoda.

Vuokraisäntä kävi tekemässä suihkukaappihomman loppuun. Kävin 8.3 km hiljaisella kävelylenkillä Tarvaalan suunnassa. Mukava leuto sää. Kahvitkin yhdessä joimme vuokraisännän kanssa.

19:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan - 20 henkeä.
Satoi ohutta vettä - +0.9.

Palattuamme söimme iltapalaa ja joimme teetä.

"Vasta sitten, kun hän itse on saavuttanut tämänlaisen taivaallisen mielenlaadun, voi hän kulkea ihmisten keskuudessa rauhantekijänä Pyhän Hengen johdossa. Hän ei pyri sovittamaan valhetta ja totuutta. Hän ei pyri sekoittamaan pimeyttä ja valkeutta, eikä hänelle ole yhdentekevää, onko jokin asia tai tilanne synnin saastuttama vaiko pyhä. Rauhantekijänä pyrkii hän aina rakentamaan rauhaa sille kestävälle pohjalle, jonka Jumalan ilmoitettu tahto Hänen Sanassaan ilmi tuo" (Urho Muroma, Mestarin jalkain juuressa, Ev. lut. Sisälähetyssäätiö 1953, s. 46).

Siunausta!

Ps. "Herra tuntee omansa" 2. Tim. 2:19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti