20161108

8.11.

Yli -9 noustessamme. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun aamulla. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia - tosin vain minä sitä kahvia. Luin Filippiläiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle.

11:ksi menin helluntairukoushuoneen alakertaan Päivärukoushetkeen - 9 rukoilijaa. Paluumatkalla kävimme Rantalan Jussin kanssa skannaamassa KYLÄILLAN julisteen/kutsun henkilöille, jotka laittavat sen nettiin. Kiitos Jussille!

Palattuani kotiin pääsinkin heti pöytään syömään M-L:n juuri valmiiksi keittelemää hyvää hernekeittoa. Päälle kahvia.

Tein jonkinlaisen julisteen/kutsun SAARIJÄRVI RUKOILEE -iltaa varten. Kävin senkin skannauttamassa Jussilla eteenpäin. M-L oli samalla reissulla kyydissäni kylällä - kaupassa.

Sytyttelin takkaan tulen - M-L haki puut.

Ainakin KYLÄILTA -juliste on jo Saarijärvi kuulee- ja Saarijärven helluntaiseurakunnan fasebookissa katseltavana. Kannattaahan sitä jakaa eteenpäin. Samoin kuin 2.12. olevan SAARIJÄRVI RUKOILEE -illankin julistetta.

18:ksi ajelin Kohmulle, Hakkaraisille - yli 25 km päähän - Häkkilän-Peltokylän-Kohmun rukouspiirin kokoontumiseen. Oli kodikkas tupa ja iso uuni. Rauhaa sillä kulmakunnalla piisaa. Mukava oli ajella metsäisten seutujen läpi soratietä - ja kun taivaalla vielä loisteli kirkas puolikuu. Pilvet menivät aika kyytiä. 17 henkeä oli paikalla. Joimme kahvia tarjoilujen kera, lauloimme lauluja, juttelimme, kuuntelimme Miikan tuoreen ja koskettavan todistuksen. Puhuimmemyös yhdessä järjestämästämme SAARIJÄRVI RUKOILEE -illasta - erilaisista siihen liittyvistä asioista - tekemäni muistion pohjalta. Oli lämminhenkinen ilta. 21 maissa olin kotosalla. Pakkasta n. 6.7 astetta. Nopeastihan se muuttui talvisen tuntuiseksi tuo sää.

Iltapalaa ja teetä.

"Hoitakaamme siis erittäin suurella huolella sisäistä suhdettamme Herraan, jotta Hän voisi jatkuvaisesti Henkensä kautta vaikuttaa meissä sellaisen laupiaan mielenlaadun, jommoinen Hänellä itsellään on. Ainoastaan Kristusta katsellessa muutumme me Hänen kuvansa kaltaisiksi, Hänen Pyhän Henkensä voiman kautta. Ilman tätä ylhäältä päin tulevaa jatkuvaa Jumalan armotyötä emme voi säilyttää sellaista mielenlaatua, että olisimme niin sydämestämme laupiaita kuin Kristus itse" (Urho Muroma, Kristuksen jalkain juuressa, Ev. lut. Sisälähetyssäätiö 1953, s. 35).

Siunausta!

Ps. "Herra on pyhässä temppelissänsä. Hänen edessään vaietkoon kaikki maa" (Hab. 2:20).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti