20161121

21.11.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut Lotan Teuvolle, Muhokselle - tai Lappiin, missä olettekin - eilen ollen syntymäpäivän johdosta!

Marja-Leena kävi aamulla viemässä Emilian ja Danielin kouluun. +3-4 lämmintä. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin 1. Tessalonikalaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme rauhallisella kävelylenkillä - M-L teki lyhyemmän lenkin, minä 60 min. Satoi vettä aikakin lailla välillä.

Kävin tK:sta hakemassa sokerinmittausliuskoja. Siellä tapasin veljen, jonka kanssa tuli jonkin aikaa istuskeltua ja rupateltua.

13 maissa kävin hakemassa lapsoset - Emilian ja Danielin - koulusta meille. Söimme. Lapset välipalaa. Sen jälkeen Daniel haki puut liiteristä ja sytytteli takkaan tulen. Emilia hieroskeli mummin hartioita.

Valmistelin SAARIJÄRVI RUKOILEE -illan asioita - nyt erityisesti "sovittelin" rukousaiheita/rukoilijoita yhteen. Ts. kuka johtaa  minkäkin aiheen kohdalla rukoukseen illassa. Iltahan on pe. 2.12. klo 18 Vanhalla Kansakoululla, Saarijärven keskustassa. Tervetuloa mukaan! kaikkia kutsutaan! Infoa blogijutun oikealla puolella, kyläilta -infon alapuolella.

Terhi-Marja kävi hakemassa lapsensa töistä tullessaan.

Jatkoin rukousaiheiden/rukoilijoiden parissa.

Kävin pimeällä urheilukentällä rauhallisella, 10 km, "kävelynomaisella" lenkillä. +5.8. Palattuani taisi olla enemmänkin. Oikein mukava sää. Sula rata. Tulin kotiin 17.45.

Tultuani kentältä kotiin poljeskelin heti 60 min. kuntopyörää.

Iltapalaa ja kahvia - vain minä kahvia.

Seurailin Alfaa ja Tv7:skaa netin kautta. M-L neuloi.

Jouluiset valot - elävät ja sähköiset - palelleet sisällä ja ulkona.

"On joskus sanottu, että jos kristityt olisivat parempia ja enemmän Kristuksen kaltaisia, niin maailma voitaisiin voittaa Herralle. Mutta tässä puheessa ei ole perää. Kuka oli enemmän Kristuksen kaltainen kuin Kristus itse? Ja ketä vainottiin ankarammin kuin Häntä? Vaikka kaikki kristityt olisivat pieniä "kristuksia", ei tämä paha maailmanaika kuitenkaan muuttaisi luonnettansa, sillä saatanalla on siksi vankka ote tähän nykypäivien jumalattomaan maailmaan.

Tietysti kristittyjen on yritettävä toteuttaa Jumalan tahtoa kaikessa elämässä, myöskin sosiaalisessa ja poliittisessa. Mutta on turha toivoa, että he saisivat äänensä kuuluville ja vielä vähemmän pääsisivät asioita ratkaisemaan, silloin kun tämän maailman mahtavat ja hallitusmiehet ovat tämän maailman ruhtinaan johdon alaisia" (Urho Muroma, Mestarin jalkain juuressa, Ev. lut. Sisälähetyssäätiö 1953, s. 50).

Siunausta!

Ps. "Vaan vaikka saisittekin kärsiä vanhurskauden tähden, olette kuitenkin autuaita. "Mutta älkää antako heidän pelkonsa peljättää itseänne, älkääkä hämmästykö" (1. Piet. 3:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti