20170516

16.5.

Se vain kyllä paistoi aurinko komiasti noustessamme. Yöllä ollut kuiten viileää. Aamupalaa, kahvia, evästä reppuun. Luettuani Johanneksen evankeliumia lähdin ja ajelin Kohmunperälle karsimaan rankoja. Aurinko paistoi koko päivän siniseltä taivaalta. saa siinä hommassa - kun karsiin, kiskoo, vetää, kantaa, heittelee, kumartelee ja on erilaisissa kierto- ja venytysliikkeissä - liikuntaa. Välillä kävin repulla ottamassa kahvia ja purtavaa.

16 jälkeen tulin jo pois - ihan siksi kun oli tilaisuus, jonne halusimme mennä. Marja-Leenalla oli ruoka valmiina kun tulin, niinpä ei muuta kuin syömään. Kahvia jälkiruuaksi - termarista, metsässä mukana ollutta kahvia.

Ennen 17.30. lähdimme kylälle asioille ja samantien klo 18:ksi Kunnatuvalle Ilosanoman iltaan - jonka järjesti Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillinen rukouspiiri. Gröngvistin Miika johteli. mukana oli nelihenkinen ryhmä Karkkilan Lohjan paikkakunnilta. Kolem heistä todisti ja Tiaisen Mikke saarnasi - Jumala armoittaa miestä ja vie eteenpäin. Rukoilin saarnan jälkeen. Lehtomäen Teemu ja Gröngvistin Miika johti yhteislauluihin kitarasäestyksellä. Yhteiskristillisen rukouspiirin tilaisuudessa oli uskovien kasttekin kolmen tärkeän asian joukossa. Lehtomäen Matti otti tekemäni nuotioiltakutsut ja lupasi, että he jakavat ne Häkkilän alueelle - ja minne riittävät. Kahvitarjoilu oli kokouksen jälkeen. Siihen emme jääseet. M-L kävi kaupassa vielä. Aurinko se vain jaksoi paistaa.

Palattuamme kotiin söimme iltapalaa ja joimme teetä/kahviakin. 

Jatkoa eiliseen.

"Mikään ei ole muuttunut.

Herra - jolle sato kuuluu - kutsuu meitä kulkemaan samaa, vahvasti hyväksi koettua tietä. Jos olemme harhailleet sivupoluilla, palatkaamme Sanan osoittamalle yksinkertaiselle tielle.

Annetaan Pyhän Hengen valloittaa sydämemme - Hän valloittaa meidät aina Jeesukselle - ja olla voimanamme.

Jeesus antoi ohjeet koko maailmanlaajuista lähetystyötä varten. Pyhän Hengen kanssa voimme olla - kaikkien aikojen uskovina - Hänen todistajiaan, Jerusalemissa, Juudeassa, Samariassa ja aina maan ääriin saakka.

Evankeliumia on parin vuosituhannen aikana saarnattu ympäri maailmaa. Vielä on kuitenkin työ kesken. Paljon on kansoja ja kansanryhmiä, jotka odottavat sanomaa Jeesuksesta.

Sukulaiskansamme, heimolaisemme: suomalaisugrilaiset - ja muut heidän alueillaan elävät ihmiset - tarvitsevat evankeliumin, joka voi muuttaa heidän maallisen - mutta ennenkaikkea iankaikkisen - kohtalonsa. Kysykäämme Herralta: Mitä - ja kuinka - sinä tahdot minun tekevän heidän hyväkseen?

Pyhä Henki on voimamme, kun teemme tätä työtä" (Jouko Kuusjärvi, Lähetyksen Syttykiehinen, Suomalais-ugrilaisten kansojen aika, Jouko Kuusjärven, sekä Terhi-Marja ja Denis Kuzminin lähetysinfo, lokakuu 2008, n:o 7).

Siunausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti