20170521

20.5.

Aurinkoinen päivä. Pilviäkin. Lämminkin - parhaimmillaan 17 lienee ollut. 
Noustuamme lauantaihin - molemmat huonosti nukutun yön jälkeen - söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Marja-Leena nousikin jo oikein varahin tekemään kakkuja - voileipä ja täyte.

10.30. jälkeen lähdimme ajelemaan kohti Tamperetta. Haimme Timon ja Milkan Höytiältä kyytiin - toiset vähän sairaina. Menimme Tampereelle Teron ja marin poikien - Aaron, Eeliksen ja Nooan - yhteissynttäreille. Hienoja ja mukavia poikia. Paikalla olivat myös Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel. Samoin Marin vanhemmat, hänen veljistään yksi perheineen ja sisko perheineen. Sää oli hyvä ja tarjoilut hyvät - sinnehän net olivat menossa net M-L:kin tekemät kakut. Kiitokset mukavista synttäreistä sinne Teron perheeseen!

Paluumatkalla Milka tuli Orivedelle asti "Terhien" kyydissä, siitä eteenpäin meidän. Veimme heidät kotiin - tosin Timo ajoi omalla autollaan muutaman loppukilometrin kotiin, kun otti sen korjaamon pihasta. Kupillinen kahvia piti vielä ryypätä "Timoillakin" - no, M-L ei.

Ennen 21.30. olimme kotona. Jo matkalla sain kutsun saunaan Denikselle. meninkin heti vietyäni M-L:n kotiin ja haettuani pyyhkeen. Deniksen kanssa saunoimme. Hyvät löylyt.

Hieman iltapalaa ja teetä.

Valmistauduin puhumaan huomenna helluntaiseurakunnan rukoushuoneella - aiheesta, joka on ollut jo pidempään mielessä. Tervetuloa kuulemaan. Musiikkikin on hyvää - sillä Ilontuojat on lavalla. Reenilän Jouko johtelee.

Siunausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti