20170523

22.5.

Aurinkoiseen ja lämpimään aamuunhan sitä sai tänään heräillä. Söin aamupalaa ja join kahvia. Tein evästä reppuun. Luin Johanneksen evankeliumia.

Ajelin Kohmun perälle karsimaan ja kasailemaan rankoja. Tänään käytin vain moottorisahaa. Edellisiä päiviä isompia puita sahailin ja karsin. Oli isoja metsäkoneen jäljiltä olevia tyvikappaleita, joita ei jaksanut muuta kuin pyörittämällä vielä kasalle - vaikka matkaakin oli. Kävelyä tuli aikalailla - joten ei tarvinnut illalla lähteä lenkille. Ei tosin olisi ennättänytkään. Välillä kävin syömässä eväitä autolla ja hörppimässä kahvia - ja vettä, sillä aurinko paistoi koko päivän. Autonmittarissa 21 astetta, Aukealla oli aika lämmin, vaan eipä haitannut. 

Tein puukuorman ja toin sen pihaan. Ollessani kuormanpurkuhommissa toi Denis suht´ kookkaan hauen ja ahvenen, jotka olivat juuri saaneet verkosta. Oli menossa lasten kevätjuhlaan Tarvaalan koululle. Saatuani kuorman puretuksi menin sisälle syömään. Kello oli 18.Marja-Leena oli laittanut hyvää ruokaa. Kahviakin join, kun M-L keitti.

Syönnin jälkeen vein moottorisahan Denikselle. Lupasi terottaa ketjun. Ajelin takaisin rankapaikkaan ja tein kuorman. Aurinko paistoi lämpimästi. Otimme auton pois kärryn edestä, kun M-L lähti vielä kylälle kauppaan. Purkailin kuorman kasaan. Vähän rippaili vettä. 21.15 maissa sain sen purettua. Hain sahan Deniksen ja Terhi-Marjan pihasta.

Söimme iltapalaa ja joimme kahvia ja teetä - minä niitä molempia.

Valmistauduin seurakunnallisen raamattukoulun opetukseen, joka on minulla keskiviikkona 24.5. klo 19 helluntairukoushuoneella. Myös huomenna, tiistaina, on minulla puhumisosuus Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillisessä rukouspiirissä.

Siunausta!

Ps. "Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo ja rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus" (1,.Kor. 13:13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti