20170524

24.5.

Aurinkoinen ja lämmin aamu - ja koko päivä. Kasvillisuus - varsinkin koivut - vihertävät entistä enemmän. Meillä oli edellisen yön kylässä Mäkisen Esko, Enontekiöltä. Luin Johanneksen evankeliumia. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä ennenkuin Esko lähti tienpäälle. Kiitos käynnistä!

Valmistauduin koko päivän illan raamattukouluopetukseen. Välillä piti syödä ja juoda kahvia.

Emilia ja Daniel tulivat koulun jälkeen meille. Daniel keräsi matoja takapihamme puolelta huomista varten - että josko sitä onkea heitettäisiin järveen. Naapurimme käväisi myös meillä - toi marjoja. Sydämellinen kiitos! Joimme kahvia. 

18.30:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle seurakunnallisen raamattukoulun iltaa varten. Rautasen Jussin avustuksella monistelimme opetettavasta aiheesta tekemäni paperiversion osallistujille. 19 alkoi tilaisuus. Rautasen Jussi johteli sen. Pidin opetuksen, aiheesta: Rukouselämä. Lopuksi rukousta.

18 astetta autonmittarin mukaan kotiin ajellessani.

M-L oli paistanut mantelileipiä. Kahvin kanssa niitä maistelin takapihalla istuen.

Selkä on ollut oikealta reunalta kipeä tänään enemmän kuin eilen - se on sellaista raskaiden puiden kantaminen kaukaa tien varteen. Eiköhän se siitä parane.

Siunausta!

Ps. "Ja tämä käsky meillä on häneltä; että joka rakastaa Jumalaa, se rakastakoon myös veljeänsä" (2. Joh. 4:21).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti