20170528

28.5.

Harmaata noustessamme sunnuntaihin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja. 

Menimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneelle 10 alkavaan Rukoushetkeen - 4 henkeä.

11 alkoi yläkerrassa tilaisuus, jonka johti - ja aluksi puhui - Ann-Niina Turunen. Mika Turunen puhui. Jussi Rautanen säesteli ja Inkeri Riihinen esilauloi. Laulut HL:sta. Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu alakerrassa.

Söimme.

Tänään olemme saaneet kovasti "Sannaa", sillä menimme 14:ksi Vapaakirkkoon "Mahtava sanoma" -kokoussarjan ensimmäiseen tilaisuuteen. Jarmo Ruutinen johteli, Paavo ja Ulla Pihlainen olivat musiikissa ja pastori Kari Härkönen puhui. Väliajalla oli kahvitarjoilu. Klo 16 alkoi toinen tilaisuus, jonka johti Noora Anneli Kärki. Musiikissa oli Suolasirotin -bändi, joka johti ylistyslauluin. Äänenvoimakkuus oli sietämistä - mikä vaikutti siihen, että ylistykseen oli vaikea yhtyä. Tämä ei ole arvostelua bändille, eikä kenellekään muullekaan. Ääni vain oli liian kova. Puheen piti Kari Härkönen.

Tulimme kokouksesta kaupan kautta kotiin.

Lämmittelin vähän kahvia mikrossa ja otin sen kanssa karjalanpiirakan. Menin 10 km "kävelynomaiselle" lenkille urheilukentälle. Satoi alkupuolella ja jossain vaiheessa loppupuolella. Muistetaan rukouksin erästä henkilöä, jonka siellä tapasin - syöpä on levinnyt. Jumala voi parantaa!

Palattuani kentältä, piti ottaa iltapalaa ja teetä.

Uskotv:ssa, Saarijärven Helluntaiseurakunnan kohdalla, on su. 21.5. klo 11 pitämäni puhe. Puhe ja päivämäärä oli oikea, mutta otsikko jonkun toisen puheen otsikko. Oikea otsikko olisi: Olenko Jeesuksen todistaja?

Siunausta!

Ps. "Ja apostolit sanoivat Herralle: "Lisää meille uskoa" (Luuk. 17:5).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti