20170521

21.5.

Lämpöiseen sunnuntaiaamuun nousimme. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Johanneksen evankeliumia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

10:ksi ajelimme helluntairukoushuoneelle - minä menin rukoushetkeen, jossa oli 3 rukoilijaa. M-L meni hakemaan Salmen kokoukseen. 
11 alkoi tilaisuus yläkerrassa, jonka johti Jouko Reenilä. Ilontuojat lauloi - Emiliakin mukana. Toikkasen Pentti toi terveiset SAARIJÄRVI RUKOILEE -illasta, joka oli hiukan yli viikko sitten. Pidin tilaisuuden saarnan, tai puheen, miten sitä nimitetäänkään. Saarnaan sisällytin demonstraation Timon . Kuusjärven - kanssa. Siinä Timo tuli "meille" puhumaan kanssani evankeliumia ja johti minut uskoon, Timolla oli kitara mukana ja hän lauloi "kotievankelioinnissa" yhden laulun. Puhuin Jeesuksen todistajana olemisesta. Varmaan puhe tulee aikanaan Uskotv:hen Saarijärven helluntaiseurakunnan kohdalle. Aika avointa oli puhua.

Kokouksen jälkeen oli kahvitarjoilu alakerrassa.

M-L tuli rukoushuoneelta meille Timon kyydissä. Minä kävin viemässä Salmen kotiin. Aurinkoista ja lämmintä. Autonmittarissa 21 astetta.

Söimme meillä Timon ja M-L:n kanssa. 

15:ksi menin "Terheille". Vein moottorisahan sinne. Denis laittoi hyvään toimintakuntoon. Huomenna sitä tarvitsen. 

Kuuntelin Heidi Bakerin puhetta Etelä-Suomesta, Nouse Suomi -tapahtumasta. Erinomaista sanomaa. Paljon näkyi olevan ihmisiä. Täytyy katsella arkistosta ne tilaisuudet.

Kävin urheilukentällä 10 km rauhallisella kävelylenkillä. Tapasin tuttuja. 19.30 tulin pois. Aurinkoista.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Katso, minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen" (Ilm. 3:20).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti