20170505

5.5.

Ei noustu varahin. Mutta, aurinko paistoi siniseltä taivaalta kun sitten nousimme "jalan viljaan." Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Johanneksen evankeliumia.

Marja-Leena kävi hakemassa Emilian ja Danielin meille heiltä - olivat kuumeessa, eivätkä tänään koulussa.

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 3 rukoilijaa. Tulin kaupan kautta kotiin. 

Kävin urheilukentällä 10.4 km "kävelynomaisella" lenkillä - kolmessa jaksossa kävelin, väleissä venyttelin hieman. Pari viimeistä km kävelin aikoihin 7.41, 6.50. Sää oli aurinkoinen - taisi parhaimmillaan olla n. 18-19 astetta. Vähän tuuli kentällä.

Palattuani kentältä pääsinkin ruokapöytään - oli hyvää ruokaa. M-L paistoi tänään myös kahvijuustoa. Siihen menee runsaasti maitoa.

Lueskelin hetken kirjaa.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme TV7:sta Isännän pöydässä -ohjelmaa netin kautta. Siinä Martti Ojarets haastatteli Kotkan Vapaaseurakunnan pastoria, ossi Könöstä. Olimme samaan aikaa hommissa haminassa aikoinaan - Ossi Vapaaseurakunnan pastorina ja minä helluntaiseurakunnan saarnaajana.

"Menestyksen hetkellä meidän tulee olla kaikkein antautuneimpia Herralle ja Hänen kutsumukselleen.

Ole varovainen, kun haluat ostaa jotakin, mitä sinulla ei ole koskaan ollut tai mitä et ole aikaisemmin halunnut.

Varo silloin, kun ajattelet, että et voi epäonnistua.

Tarkkaile itseäsi, kun vaelluksesi Jumalan kanssa latistuu ja rukouskammiosi jää tyhjäksi. Sillä hetkellä olet saattanut itsesi tuhon partaalle. ...

... Saatana kulkee aina askeleen jäljessäsi. Se kehottaa sinua koskemaan kymmenyksiin ja lainaamaan niistä tai himoitsemaan jonkun toisen lahjoja tai myymään syntymäoikeutesi nopean palkkion toivossa. Jos toimit noin, kaikki on lopussa, niin tapahtui Eesaun kohdalla (ks. 1. Moos. 27:30-38; Hepr. 12:17).

Riippuvuus, aviorikos, rahan väärinkäyttö tai ylimieliset ajatukset jateot voivat tuhota meidät. Mutta me voimme saada voiton.

Siihen vaaditaan asioiden tunnustamista, mitä suurinta nöyryyttä ja aikaa (kyllä, aikaa), jotta saavutat tilan, josta voit aloittaa uudelleen.

Muista vanha sananparsi: "Sairauden ehkäisy on parempi kuin parantaminen." Se on totta meidän elämässämme" (Oral Roberts, Tee mahdottomia, Uskon Sanan Kustannus Oy 2003, s. 134).

Siunausta!

Ps. "...se, mitä nähdään, ei ole syntynyt näkyvästä" (Hepr. 11:3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti