20170601

1.6.

Kesäkuun ensimmäinen. Torstai. Tänään on rakkaan vaimoni, Marja-Leenan, ja minun 48 v hääpäivä. Se on paljon päiviä yhdessä. Sydämelliset onnittelut ja kiitokset Marja-Leenalle kaikista vuosista! Voimme olla kiitollisia elämästämme Jumalalle! Olen Hänelle kiitollinen siitä vaimosta, jonka kanssa olemme yhdessä niin kauan eläneet! Haluamme elää Hänen varassaan.

M-L kävi viemässä Danielin ja Emilian kouluun aamulla. Laittelin aamupalaa ja kahvia - sekä eväät reppuun. Auringossa 15 lämmintä. Todellisesti 6.

Kävin kylällä ostamassa hääpäiväkukat M-L:lle.

Ennen 9 luitenkin lähdin ajelemaan rangantekoon Kohmulle. Aloitin hommat kantelemalla aika kaukaa puita kasaan tienvarteen. Välillä vähän sahailin lisää. Kyllähän se hyvää liikuntaa on siinä maastossa kantaa rankoja kasaan. Paljon tulee kävelyä. Välillä kävin syömässä eväitä ja juomassa kahvia.
Jossain vaiheessa alkoi näkyä taivaanrannassa oikein musta pilvi. Kohta alkoi puuskittainen tuuli, joka katkaisi ainakin yhden - lienee ollut laho - puun latvan. Rakeita alkoi satamaan, että maa valkoisena. Isot puutkin huojuivat niin, että ihan rukoilin, ettei auton päälle, eikä itsenikään. En kuitenkaan alkanut siirtämään autoa toiseen paikkaan.
Lopuksi tein puukuorman peräkärryyn ja ajelin sen kanssa kotiin. Vein taas sahan huoltoon Denikselle. Purin kuorman pihaan. Klo olikin jo 19 kun lopetin. 

Söimme M-L:n kanssa hyvää ruokaa. Daniel polkaisi meille pyörällä.

Menin saunomaan Deniksen kanssa heille. Daniel ajoi pyörällä samaa vauhtia - no, minä ajelin hänen kanssaan autolla samaa vauhtia - kun menin saunaan. Hyvät olivat löylyt.

Kotiin tultuani piti lueskella lehdet - ja sitten olikin aika syödä iltapalaa ja juoda teetä.

Lehtomäen Teemulle sydämelliset nimipäiväonnittelut!

Siunausta!

Ps. "Nöyrtykää siis Jumalan väkevän käden alle, että hän ajallansa teidät korottaisi, ja heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen" (1. Piet. 5:6,7).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti