20170629

29.6.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltäpäin Lampisen Pekalle ja Nuotion Petrille - ja kaikille muille nimipäiväänsä viettäville!

Sai herätä tänään siniseen taivaaseen ja paistavaan aurinkoon. Aamupalaa ja kahvia. Luin Roomalaiskirjettä. Marja-Leena luki paikan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Sirkkelöin - mutta suurimmaksi osaksi sahasin moottorisahalla - puita rantteella. Sainkin kaikki sahailtua 12.30 mennessä. Halkomista sitten kyllä on piisalle asti kun tulen reissusta.

Söimme. Emilia ja Daniel oli kanssamme - pyörillään polkaisivat meille.

Kävimme neljisin kylällä asioilla - apteekissa, pankissa, jätskikioskilla, minä kaupasta ostamassa poieniä tuliaisia huomiseen reissuun. Oli kyllä hieno auringonpaiste.

Kävin aurinkoisella urheilukentällä 8 km "kävelynomaisella" lenkillä. Kun oli tällainen sää, niin kulki taas oikein mukavasti - eli tekniikka tuntui toimivan. Onhan se välillä rohkaisevaa sekin.

Denis, Emilia ja Daniel kävivät meillä. Joimme teetä. Terhi-marja tuli palaverista rukoushuoneelta myös meille - kirjoitteli minulle naapurimaan murteella maahantulokortin valmiiksi. Kiitos siitä - ja muutenkin matkalle varustamisesta!

Pakkailin rinkkaani. Saunassakin kävin - mukava vilvuutella takapihan raikkaudessa.

Muista rukouksin matkalaisia - kahta kappaletta sellaista!

Siunausta!

Ps. "Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa, joilla on mielessänsä pyhät matkat! Kun he käyvät Kyynellaakson kautta, he muuttavat sen lähteitten maaksi, ja syyssade peittää sen siunauksilla. He käyvät voimasta voimaan, he astuvat Jumalan eteen Siionissa" (Ps. 84:6-8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti