20170607

7.6.

Noin 20 astetta lämmintä noustessamme uuteen päivään. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin hakemassa Kohmulta rankakuorman. Se ei tuulut niin nopeasti kärryyn kuin parina edellisenä päivänä kun kesätyöntekijä Daniel - 1 pv vaikke 10 v - oli kanssani. Hänellä nyt vapaapäivä. Tuotuani kuorman pihaan kävin ensin juomassa kahvit. Saatuani rangat kasaan kävin sisällä syömässä. M-L jo teki listaa sunnuntain nuotioiltapäivän tarjoiluostoksia varten. 

M-L sanoi - oli ottanut kuviakin - että supikoira oli taas syömässä auringonkukan siemeniä pihalla. Tulee päivälläkin.

Ruuan jälkeen hain toisen kuorman Kohmulta. M-L ajeli nurmikkoa ruohonleikkurilla kun purin kuormaa. Sittempä kahvi ja lettu paistuikin - parhaimmillaan autonmittari näytti 25 astetta. On ollut hieno päivä sään puolesta.

18.30:ksi menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Herran kohtaamisen iltaan. Timo Ahola johti. Jussi Rautanen ja maju Aho johtivat lauluihin. Paavo Järvinen puhui ja johti esirukouspalveluun. Sain tutustua erään ystäväksi tulleen ihmisen veljeen. 

Tulimme kaupan kautta kokouksesta kotiin. Aurinko paistoi.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: Niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät" (Hebr. 13:15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti