20170616

16.6.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut täältä meiltä Pietilän Päiville!

Noustessamme oli lämmintä 18.0 astetta. Taivas oli ihka sininen ja aurinko sieltä paisteli. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme erilaisten esirukousaiheiden puolesta yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Sittenpä vaan rantteelle rankahommiin. Mukava kun on ollut shortsikeli jo kolmena päivänä. Minä pätkin sirkkelillä ja haloin kirveellä - tännän halkomista ollut enemmän kuin muina päivinä. Isompia puita. M-L kantoi puita pinoon.

Johonkin aikaan piti tulla siälle juomaan kahvia ja vettä. Avasin sen verran tietokonetta, että huomasin lentolippujen tulleen. Suuri kiitos Harrille! kävimmekin sitten M-L:n kanssa kylällä erilaisilla asioilla - mm. kävin samalla viemässä SAARIJÄRVI RUKOILEE -  Rintamapostien paperiversioita postiin.

Palattuamme kylältä söimme.

Syönnin jälkeen taas menimme rankahommiin. Jatkoimme 17.45:een. 

Pientä välipalaa. Katsoin vähän aikaa Owuorin puhetta Helsingin kokoussarjassa. Puhui kyllä todellista asiaa. Sen jälkeen menin aurinkoiselle urheilukentälle 6 km kävelylenkille. Lienee ollut 25 kieppeillä tänään lämpötila - auringossa enemmänkin. 

Palailtuani lenkiltä 20.40. maissa oli Owuor vielä puhumassa - puhui pitkään. Kyllä puhui asiaa.

Iltapalaa ja teetä. M-L oli paistellut mantelileipiä minua varten. Taivas vetäytyi harmaaksi.

Siunausta!

Ps. "Minä kiitän häntä, joka minulle on voimaa antanut, Kristusta Jeesusta, meidän Herraamme, siitä, että hän katsoi minut uskolliseksi ja asetti palvelukseensa" (1. Tim. 1:12). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti