20170608

8.6.

Ylösnousumme aikaan oli n. 20 astetta lämmintä ja aurinko paistoi kuin kesällä pitääkin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Hoitelin joitakin ensi sunnuntain nuotioiltapäivään liittyviä juttuja. Infoa. Infoa tilaisuudesta tuossa oikealla reunalla.

Menimme kahden kesätyöntekijän - Daniel ja Emilia - kanssa jakelemaan 200 kutsua ensi sunnuntain nuotioiltapäivään Tarvaalan alueelle - laajalle alueelle. Kyllä se kävi hyvin kun oli hyvät kesätyöntekijät asialla - mukava oli tehdä evankeliumin asialla yhdessä työtä.

Eilen kirjoittelin mitä sattuu. Sanoin, että kesätyöntekijä Daniel on 1 pv auki 10 v. Vaan eipä olekaan. Syntymäpäivä on 18 päivä.

Tulimme kutsujen jakelun jälkeen meille. Otimme tarjoiluja. Minä kahviakin. M-L oli paistellut mantelileipiä, joita jo pääsi nautiskelemaan.

Daniel ja Emilia - kesätyöntekijät - jatkoivat töitään leikkaamalla ruohoa leikkurilla. Minä menin Kohmulle tekemään rankakuormaa. Menikin vähän pidempään kun karsin ja kannoin kuormaan. Aurinko se kyllä vain paistoi. Sain antaa Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosen yhdelle ihmiselle rankametsässä - hän oli istuttamassa puuntaimia samaan aukkoon. 16 jälkeen olin kuorman kanssa pihassa.

Kävin syömässä ja sen jälkeen purin kuorman kasaan. Onhan siinä sirkkelillä vinguttamista polttopuiksi. Suuri osa on pätkittävä moottorisahalla, sillä minulla on kevytsirkkeli, johon ei sovi kuin tietynkokoiset puut. Halkomista on paljon.

18 jälkeen lähdimme M-L:n kanssa ajelemaan "Timoille" - palauttamaan lainassa ollutta peräkärryä. Olivat juuri kahvilla kun menimme. Lettujen kanssa nautimme. Timo siellä rakenteli terassin - en tiedä onko oikea nimi, kun on niin korkealla - portaisiin kaiteita. Kanat antavat munia päivittäin. Milena pompotteli trampalla - houkutteli sinne mumminkin.

20 jälkeen olimme takaisin kotona. Iltapalaa ja teetä ottelin. M-L neuloi. Klo 22 oli vielä 22 lämmintä.

Lueskelin päivän postit.

"Tarvitaan uusi herätyskristillinen rintama

On oikein hyvä, että Kristus-päivien järjestäminen jatkuu. Myös muille suurtapahtumille on tilaus ja olisi varmasti hyvä, jos Suomeen syntyisi vakavastiotettava herätysrintama, allianssi, jonka puitteissa voitaisiin järjestää erilaisia suuriakin herätystapahtumia. On jo pitkä aika siitä, kun Billy Graham saarnasi olympiastadionilla. Olisi hyvä, jos Olympiastadion vielä samaan tapaan täyttyisi Jumalan kunniaksi ja sielujen pelastukseksi. Tällaista varten tarvitaan laajapohjainen järjestäjätoimikunta. Meillä on myös tilaus uuden polven evankelistojen nousemiselle" (Esirukoilijoiden Ystäväkirje, kesä 2017, s. 3).

Siunausta!

Ps. "Lopuksi, veljet, iloitkaa, tulkaa täydellisiksi, ottakaa vastaan kehoituksia, olkaa yhtä mieltä, eläkää sovussa, niin rakkauden ja rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne" (2. Kor. 13:11).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti