20170624

24.6.

Sydämellisiä nimipäiväonnitteluja Timo, Markus, Johannekselle, Leppäsen Juhalle, Kurjen Juhalle, Lampisen Jannelle, Suopajärven Jannelle, Riekon Juhanille, Rautasen Jussille, Oittisen Jukalle - ja kaikille tänään nimppareitaan viettävälle!

Juhannus on meillä herttainen...  16 lämmintä näytti mittari noustessamme Juhannuspäivään, joka sattuu olemaan lauantai. Pilvistä, mutta aurinkokin aina näkyi. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja. 

Marja-Leena leipoi voileipäkakkua huomisille synttäreille, sekä myös VHH-täytekakun pohjan.

Seurasimme lähetysjumalanpalvelusta Juhannuskonferenssista Isosta kirjasta Keuruulta. Innoittavia puheenvuoroja.

Terhi-Marja ja Emilia menivät konferenssiin - siellä kun on mm. Jippii-kuoro laulamassa, jossa on Emilia mukana. Denis ja Daniel menivät ongelle meidän autolla. Samalla siellä tulistelivat. ja paistelivat lihaa ja mitä lie.

Kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa.

15 jälkeen laitoin pressusaunan kiukaan alle tulen. M-L kävi kylällä kaupassa. Timo ja Milena saapuivat meille. Timo toi muutaman nostolavan ja verkon, jonka sisään on tarkoitus laittaa puita kuivumaan. 

Milena leikki välillä leikkimökissä ulkona. Joimme kahvia.

Denis ja Daniel tulivat myös meille saunaan. Heitettyäni häkälöylyt laitoimme Deniksen kanssa pressun saunan kehikon päälle ja sitten vaan lauteille Timon ja Deniksen kanssa. Uusi tuuhea vasta sopi Juhannussaunaan oikein hyvin. Daniel leikki Milenan kanssa.

Seurasimme Jippii-kuoron konserttia netin kautta konferenssista. Emiliakin siellä lauloi - ja muita Saarijärveltä. Joimme kahvia/teetä ja söimme iltapalaa. Hieman ripeksi vettä. Tyyntä.

Toivotan vielä jokaiselle hyvää Juhannusta!

Siunausta!

Ps. "Sitten vielä, veljet, me pyydämme teitä ja kehoitamme Herrassa Jeesuksessa, että te, niinkuin olette meiltä oppineet, miten teidän tulee vaeltaa ja olla Jumalalle otolliset, niinkuin vaellattekin, siinä yhä enemmän varttuisitte" (1. Tess. 4:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti