20170628

28.6.

Rankahommat leimasivat tätäkin päivää - niitä kun tuli niin runsain määrin hommattua. Ei ostamalla, ei lahjaksi, vaan "omin käsin" - minun näkökumastani katsottuna sekin on niin moninkertaista lahjaa.

Mukavissa - hyvissä - ajoin nousin. 13 astetta lämmintä. Harmaa taivas. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Roomalaiskirjettä.

Sitten sinne rantteelle. Haloin ja sirkkelöin. Aurinkokin alkoi paistelemaan - ja sehän kyllä sopi.

Jonkin ajan kuluttua menin sisälle kupposelle kahvia. Marja-leena luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme erilaisten asioiden puolesta yhdessä keittiön pöydän ääressä. Yksinäinen pieni kurre koetti etsiä siemeniä ruohikosta lintujen syöttöpaikkojen alla.

Lehtomäen Teemu soitti - yksi niistä saarijärveläisistä, joilla on näky voittaa ihmisiä Jeesukselle. Sellainen näky, joka laittaa miehen voittamaan sieluja Jeesukselle. Sellainen näky, jota eivät kaikki liberaanimmat seurakunnat ja sukovaiset suvaitse. Minä suvaitsen, koska juuri sellaisia miehiä ja naisia, nuorempia ja vanhempia, täällä Saarijärvelläkin tarvitaan. Sellaisten ihmisten kanssa haluaa tehdä evankeliumin työtä. Niin, Teemu soitti, että voisiko hän antaa puhelinnumeroni yhdelle kaverille, joka soittaisi minulle. Heti soittikin. Mies sielunhädässä. Tullut siihen pisteeseen elämässään, jossa Jeesuksen valmistama pelastus tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Rukoilimme ns. pelastusrukouksen, syntisen rukouksen. Mies siellä toisessa päässä. Juttelimme. Ilo oli palvella tällaisessa tehtävässä. Muistetaan tätä miestä rukouksin. Parhainta olisi/on, että koko perhe tulisi uskoon.

Kävin hakemassa Deniksen pihasta yhden vapaana olevan rautaverkkokehikon puita varten. Laitoimme sen M-L:n kanssa paikoilleen nostolavojen päälle. M-L alkoi heittelemään sen sisään pätkittyjä puita. minä sirkkelöin, haloin ja välillä sahasin isompia puita moottorisahalla pätkiksi. Aurinko paistoi. Emilia ja Daniel tulivat pyörillään meille. M-L laittoi välillä ruokaa. Söimme yhdessä neljisin. Jälkiruuaksi kahvia. 

Jatkoimme rankatöitä M-L:n kanssa. Aurinko jaksoi paistaa. Emilia ja Daniel tulivat toisen kerran pyörillä meille.

18.20 maissa lopettelimme hommat rantteella. Käytyämme suihkussa join kupillisen kahvia - M-L oli tehnyt marenkia karppisokerilla. Se kyllä miltei itsestään häviää suusta kun kahvia ryyppää päälle.

19:ksi menimme helluntairukoushuoneelle seurakunnalliseen raamattukoulu-/rukousiltaan. Jouko Reenilä johteli ja johdatteli lauluihin. Janne lampinen puhui Jumalan tahdon tekemisestä - miten voimme kokea Jumalan johdatusta elämässämme. Sai kertoa myös Jumalan johdatuksista omalla kohdallaan. Rukoilimme loppupuolella iltaa.

Kaupan kautta tulimme illasta kotiin.

Klo 14.45. oli 19.8 lämmintä. Klo 21 15.8. astetta. Sininen taivas ja auringon paiste.

Siunausta!

Ps. "Henkeä älkää sammuttako" (1. Tess. 5:19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti