20170619

19.6.

13.8 astetta noustessa lämmintä - ihan hyvissä ajoin noustiin. Aurinkoista. Sininen taivas.
Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Rukouksien jälkeen ei muuta kuin shortsiasussa rantteelle emännän kanssa - niinhän net jotkut miehet puhuvat - jotkut käyttävät aina tuota sanontaa, jotkut joskus huumormielessä. Ja onhan se mukava ilmaisu - ja onhan se muutenkin emäntä mukava. Aluksi haloin lauantailta halkomatta jääneet puut. Sahannut en tänään yhtään. Vain pinosimme puita kun niitä oli niin iso kasa pätkittynä. Liiteriin on nyt laitettu se, minkä sinne voi laittaa. Aloimme pinota ulos. 

Välillä kävimme puoliltapäivin sisällä kahvilla. M-L meni sitten kylälle asioille ja kävi katsastusasemalla, että saa auton katsastettua. Kävi välillä kotona ja 14:ksi oli sitten meno katsastuskonttorille. Muitakin asioita kylällä toimitteli - onhan se huomenna se nuotioiltakin siellä Mulikassa ja tarjoilutarvikkeita tarvitaan. Minä jatkoin "pinnoomista".

Pitihän sitä välillä käydä ruokaakin suuhun pistelemässä .

19 jälkeen sain pätkityt puut pinottua. Join kahvit ja menin urheilukentälle 5.2 km hiljaiselle kävelylenkille. Aurinkoista.

Palattuani urheilukentältä maistuikin jo iltapala ja tee. 15.3 astetta lämmintä.

Tervetuloa NUOTIOPILTAAN !


Siunausta!

Ps. "Pankaa siis pois kaikki pahuus ja kaikki vilppi ja ulkokultaisuus ja kateus ja kaikki panettelu, ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen, "jos olette maistaneet, että Herra on hyvä" (1. Piet. 2:1-3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti