20170618

18.6.

Tänään on kahdella lasten lapsellamme syntymäpäivä. Onhan sekin mukavasti "sattunut juttu". Siksipä vielä tässäkin tulee sydämellisiä onnitteluja: Eelikselle Teronpojalle 13 vuoden täyttymisen johdosta, sekä Danielille Terhi-Marjanpojalle 10 vuoden elämäntaipaleen täyttymisen johdosta! Mukavia miehenalkuja molemmat - ja Jeesukseen uskovia kaikenlisäksi, mikä onkin ylivoimaisesti elämän tärkein asia. Siunausta ja taivaan Isän siunausta molemmille pojille tuleviin vuosiin! Nuita kaikkkiaq asioita toivottelevat vaari ja mummi.

Sydämellisiä nimipäiväonnitteluja vielä tässäkin veljelleni Heimo, Tapiolle, Kangasniemelle, sekä Huttusen Tapiolle, Enontekiölle!

Hyvissä ajoin tuli noustuksi sunnuntaihin. Yöllä oli satanut. Lämmintä 15.7 astetta. Aurinkopista. Sininen taivas. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja Ennätinpä käydä kotiparturissakin. 

10:ksi menimme helluntairukoushuoneelle - minä rukoushetkeen, jossa oli puolenkymmentä henkeä. Marja-leena joutui käymään vielä kotona. 

11 alkoi tilaisuusyläkerrassa. Sen johti Ann-Niina Turunen. Mika Turunen puhui. Sonja lampinen oli musiikissa. Se oli hyvin toteutettu ja laulut - joihin sai yhtyä - olivat erinomaisia. Minusta eniten se Outi Rossin kappale, joka oli koskettava. Tilaisuuden jälkeen oli kahvitarjoilu alakerrassa. Sen aikana tuli yksi henkilö lisää SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteiseen rukousrintamaan. Uusimpiarintamaposteja antelin tilaisuuden aikana joillekin rintamaan kuuluville.

Satoikin päivän aikana. Palattuamme kokouksesta kotiin laittoi M-L ruokaa. Minulla valmistautumista kokoukseen.

16.30 paikkeilla tulivat Lehtomäen Matti ja Tuula, Tuulan äiti ja lahtelan Pentti hakemaan meitä. Niinpä M-L:n kanssa hyppäsimme autoon. Menimme Jyväskylään, jossa olimme pitämässä tilaisuuden Baptisti-Lähetys -seurakunnassa Häkkilän-Peltokylän-Kohmun yhteiskristillisenä rukouspiirinä. Teemu Lehtomäki ja Samuli Peiponen olivat jo JKL:ssä valmiina. Teemu johteli osuutemme. Matti, Tuula ja Samuli käyttivät puheenvuorot. Minä saarnasin lopuksi yksinkertaisesti hyvin perusevankeliumi -asioita. Joimme lopuksi kahvit. Sittenpä huristelimme takaisin Saarijärvelle. Eli, periaate on, että sinne mennään minne ovi avautuu. Tarkoitan siis itseäni koskien.

Palailtuamme kotiin söimme iltapalaa ja joimme teetä. Aurinkokin paistoi. Myöhemmin taivas harmautui.

Siunausta!

Ps. "Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu" (Room. 10:13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti