20170615

14.6.


Noustessa 13.6 astetta - ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Varasin kyydin kahdelle miehelle Pietariin.

Sirkkelöin ja haloin kirveellä rankoja pihassa. N. 20 astetta lämmintä. Ei tarvinnut kuin shortsit ja sandaalit. Söimme aika myöhään - 15-16 välillä. Ruoka oli hyvää. Kahviahan sitä tulee otelluksi aina silloin sun tällöin - kun ei ole tuosta rantteelta pitkä matka sisälle.

Tehtyään omat hommansa tälle päivälle, tuli M-L:kin rankahommiin - kantamaan pätkittyjä pinoon. 

18 jälkeen kävivät denis, Terhi-Marja ja Emilia. Joimme kahvit. Lähtivät meiltä lastenleirille Konttimäkeen, jossa Danielikin on.

19:ksi menimme M-L:n kanssa seurakunnalliseen raamttukouluun. Mika Turunen puhui. Lopuksi rukousta.

Kaupan kautta tulimme kotiin. Aurinko se vain jaksoi paistaa.

Söimme iltapalaa.

Tein SAARIJÄRVI RUKOILEE - yhteisen rukousrintaman Rintamapostin nro 11. Lähettelin sen niille, joille se menee s-postilla. Rukousrintamassa on nyt 112 ihmistä mukana. Kiitos siitä Herralle! Onhan se erinomaisen ihmeellinen asia, että voimme ja saamme rukoilla yhdessä eri seurakuntiin kuuluvina kristittyinä. Osannemmeko edes aavistellakaan miten suuriarvoinen - eikä niin itsestään selvä - asia se on. Ilmoittaudu mukaan rukousrintamaan. esim. jouko.kuusjarvi@gmail.com . Tai, jos jo itse olet mukana, pyydä joitakin toisia mukaan ja ilmoita heidät. Näinhän se rukousrintama laajenisi entisestään.

Siunausta!

Ps. "Rukoilkaa siis elon herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa" (Matt. 9:38). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti