20170613

13.6.

Ihan ihmisten aikoihinhan sitä tuli uuteen päivään noustua. 10.2 astetta lämmintä. Kostean näköistä, mutta ei satanut. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Marja-Leena laittoi eilisiä leirileipomisiaan kuljetuskuntoon. Luin Apostolien tekoja. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

M-L kävi viemässä leipomiset, sekä Danielin, seurakuntamme lastenleirille, Konttimäen koululle, Emilian kanssa.

Laitoin Pääjärven (Mulikan) Juhannusviikon NUOTIOILLASTA ilmoituksen Sampoon. Infoa siitä illasta tuossa blogijutun vieressä.

Eikä siinä kauan mennyt kun mummi ja Emilia tulivat Konttimäen reissulta meille.

Tein evästä reppuun ja ajelin Kalmariin karsimaan rankoja. Pilvinen sää - välillä oli jo lämpötila 8:ssa asteessa. Mukava ilma olla hommissa metsässä. Sahalla karsin - käy nopeammin kuin vesurilla. Välillä kävin repulla - juomassa kahvia termoksesta ja haukkaamassa evästä. Muutaman tankillisen sahasin. Aurinko alkoi paistamaan - 16 astetta.

Tulin kotiin 16.30 maissa. Söimme. 

En saanut tänäänkään - saamaton kai olen - yhtä rengasta lähtemään. Ajelin Denikselle. Hän potkaisi rengasta oikein vauhdin kanssa - ja sehän lähti. Oli sen verran ruostunut kiinni. Samalla reissulla terotettiin sahan teräketjukin - siellä kun on sellainen laite, että saa piikin kulman oikein.

Palattuani sirkkelöin ja haloin vähän rankoja pihassa. M-L pesi renkaita painepesurilla. Aurinko paistoi.

Seurasin yleiurheilukilpailuja Turusta. Sen jälkeen tein julisteen/kutsun Pääjärven (Mulikan) NUOTIOILTAA varten. Samantien lähetin s-postilla sen eteenpäin erilaisiin paikkoihin jaettavaksi ja laitettavaksi. 

Siunausta!

Ps. "Sillä Jumala ei ole väärämielinen, niin että hän unhottaisi teidän työnne ja rakkautenne, jota olette osoittaneet hänen nimeänsä kohtaan, kun olette palvelleet pyhiä ja vieläkin palvelette" (Hebr. 6:10).         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti