20170617

17.6.

19.9 astetta noustessa. Sininen taivas. Aurinko paistoi - no, vaikkapa kuin paraskin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin apostolien tekoja. 

Hyvissä ajoin nousin autoon ja ajoin Pääjärven, Mulikan, alueelle jossa jakelin kutsuja tiistaina, Juhannusviikolla, 20.6. klo 18.30. olevaan NUOTIOILTAAN. Jaoin niitä 190 kpl vähän laajemmallekin, nuotiopaikan ympärillä oleville alueille. Autonmittariin kertyi liki 150 km. Joku voi ajatella, että turhaa hommaa. Oikea vastaus on: Ei ole turhaa hommaa. Hyviä tuoksuja, kukassa olevia omena-, ym. puita ja sireenejä, sekä kauniita maisemia oli matkan varrella - ja ihmisasumuksia. Ihmisten, joiden on elämänsä aikana tultava Jeesukseen uskoviksi - muuten iankaikkisuudessa on edessä erittäin huono osa. Se osa on iankaikkinen ero Jumalasta - kadotus. Teemme evankeliumin työtä siksi, että ihmiset voisivat kuulla evankeliumin elävällä - tarpeeksi hyvällä tavalla - ja uskoa sen. Ehkäpä ei ole mitään sen kummallisempia - joskushan ne ovat vähän kummallisia - manifestaatioita, mutta evankeliumi kuitenkin on esillä vastaanotettavassa muodossa. Siksipä, tule sinäkin Mulikka-talolle NUOTIOILTAAN, Karajoentie 172! Jos uskot jo Jeesukseen, niin tuo sellaisia ihmisiä mukanasi, jotka eivät vielä usko! Infoa illasta tuossa oikealla sivustalla.

Palattuani kotiin iltapäivällä söin ensimmäiseksi ja join kahvia. Kylläpä maistuikin. Marja-Leena oli ajellut nurmikon etupihan puolelta. Se on nyt kauniin näköinen. Pihlajan kukat tuoksuvat siinä keittiön ikkunan alla, etuoven edessä. Kaunis on pihlajakin.

Syönnin jälkeen vaihdoin shortsit jalkaan, laitoin suojalasit silmille, sekä kuulosuojaimet korville ja kävin sirkkelin ääreen - eli äijä rantteelle. Tarkeni. 25 lähellä oli lämpöä - tai enemmän. Tarkoituksenani oli saada pätkittyä yksi rankakasa loppuun. Sainkin sen klo 19.45. mennessä. Peittelin pätkityt puut varmuuden vuoksi - jos sattuu satamaan.

Iltapalaa ja kahvia. Emilia ja Daniel huristelivat pyörillä käymään meillä. Heidän huushollissaan aloitettu tänään remonttihommia. 

Olin tänäänkin yhteydessä ihmiseen, jojka rukoili syntisen rukouksen edellisessä nuotioillassa. 

Pia, Milena, Miro ja Milena käväisivät - vain käväisivät -ohimennessään. ottivat meiltä tipuilleen - kanoilleen - keräämäämme naposteltavaa. Heidän kanoilleen oli tehty - M-L:n älykkääseen puhelimeen tulleet kuvat sen kertoivat - siirrettävä pienempi häkki. Voivat olla välillä muuallakin kui varsinaisessa häkissään.

Laitoin saunan lämmite ja kävin tekemässä "menetetyn metsikön laidasta" vihreän ja lehtevän vastan. Kohtapahan sitä sitten jo mukavalla ja hyvälle tuoksuvalla vastalla liiempia löylyjä luotani huiskuttelinkin lauteilla - vai siksiköhän sitä vastaa heilutellaan. 

Siunausta!

Ps. "Jos nyt jollakin on tämän maailman hyvyyttä ja hän näkee veljensä olevan puutteessa, mutta sulkee häneltä sydämensä, kuinka Jumalan rakkaus saattaa pysyä hänessä?" (1. Joh. 3:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti