20170602

2.6.

Hyvissä ajoin nousimme "jalanviljaan". Harmaata, n. 4 astetta lämmintä. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun - koulu onkin aika vähissä tälle keväälle. M-L kävi kylällä asioilla. Aamupalaa ja kahvia. Tein myös eväitä reppuun. Luin Apostolien tekoja.

Kun M-L tuli kylältä, lähdin rankahommiin Kohmun perälle. Vähän sahasin. Kantelin tien varteen. Lämmin laskenut 3 asteeseen. Tuuleskeli ja tihkutteli vesiä. Tein peräkärryyn kuorman ja toin sen kotiin. Purettuani kuorman söin 14-15 välillä.

M-L ja Daniel kävivät kylällä. Siellä kun oli huonekalukauppiaita. Ostaa poksauttivat sohvakaluston. Samantien isolla auitolla sen kävi pari miestä meille tuomassa. Vanhan nostivat kyytiin meiltä. Annoin molemmille miehille vihkosen: Jumalalla on sinulle asiaa.

Ajelin Kohmulle - Danielin vein samalla meiltä kotiin - hakemaan toisen kuorman puita. Sain sen purettua 19.30 mennessä.

Iltapalaa ja teetä. M-L neuloskellut.

Takkaankin piti valkea tuikata.

Liimataisen Veikolle sydämelliset syntymäpäiväonnittelut!

Siunausta!.

Ps. "...mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti.. Ja tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu" (1. Piet. 1:25).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti