20170625

25.6.

Toinen pyhäpäivä - sunnuntai. Nousimme aika myöhään. Tero, mari, Eelis ja Nooa tulivat meille konferenssista n. 02 maissa yöksi - eivät viitsineet jäädä telttaan nukkumaan kun oli kostea ja viileä yö. Marja-Leena teki pizzan vielä puolenyön jälkeen. 11.7 lämmintä noustessa. Satoi. Harmaata.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia ym. 

Vähän kuunneltiin netin kautta Selkomaan Markon puhetta Ehtoollisjuhlasta Juhannuskonferenssista keuruulta. Hyvin selkeää julistusta.

M-L koristeli tekemiään voileipäkakkuja ja VHH-täytekakkua.

14:ksi menimme Danielin 10 v-synttäreille heille - kävelimme Teron ja Marin kanssa tuon kilometrin matkan. M-L: voileipä- ja VHH-kakkut mukanaan tuli autolla. Terhi-Marja oli laittanut monenlaista herkkua tarjolle. Denis pyysi minua rukoilemaan alkuun. Niinpä rukoilimme yhdessäolomme, sekä Danielin puolesta ja siunasimme häntä. Timo, Pia, Milka, Miro ja Milena olivat kaikki. Timo oli hakenut tänään jo Aaron, Milkan ja Miron Keuruulta Juhannuskonferenssista. Tero, Mari, Aaro, Eelis ja Nooa olivat. Denis, Terhi-Marja, Emilia ja Daniel ilman muuta. ja sitten met - mummi ja vaari. Eli oli mukava kun saimme olla taas - ja näin Juhannuksena - koko perhekunta yhdessä koolla. Yksi perhekunnan jäsen ei ole vielä päivänvaloa nähnyt, mutta on jo olemassa. Joimme kahvia ja kuka mitäkin - ja söimme herkkuja. Niin se Danielkin on sitten toisella kymmenelle - ollut jo 18.6. lähtien. Aurinkokin alkoi paistamaan kun menimme "Terheille". Kiitos mukavista juhlista!

Tulimme "terheiltä" meille. Laitoin heti pressusaunan kiukaan alle tulen. M-L laittoi ruokaa. Jonkinaikaa olimme ulkona - kun oli mukava sää. Kun sauna alkoi olla kylvettävissä alkoi sataa. Ukkonenkin jyrisi. Ennätimme syödä ennenkuin menimme pressusaunan löylyihin - Denis, tero, Timo ja minä. Vastakin oli. 

Saunan jälkeen vielä joimme kahvia, ym. ja söimme kakkuja - minä sitä VHH.

Rukoilimme yhdessä.

20.30 jälkeen lähtivät porukat kotejansa kohti - ja me olimme kahdestaan.

Siunausta!

Ps. "Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella. Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä" (Kol. 3:1,2). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti