20170612

12.6.

Mäkisen Eskolle ja Paanasen Eskolle sydämellisiä nimipäiväonnitteluja täältä meiltäpäin!

Aika hyvissä ajoin tuli noustua uuteen päivään. 15 paikkeilla lämmintä. Ei satanut. Eilen illalla kun menin puoliltaöin nukkumaan satoi, että katto kohisi.

Aamupalaa ja kahvia. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Tein evästä reppuun ja ajelin Kalmariin Laurin maille karsiskelemaan rankoja - moottorisahalla sitä hommaa tein. Välillä join kahvia termoksesta ja söin eväitä. Harmaata. Hieman alkoi tihkuttelemaan vesiä.

Tulin kotiin 15 maissa metsästä. M-L oli leipomassa. Pitkään seisoi niissä puuhissa. Illalla myöhään lopetti. Huomenna alkavalle lastenleirille leipoi. Ruoka oli valmis kohta kun tulin kotiin - ja se oli hyvää. Sorruin syömään lettuja ja pannariakin. Daniel ja mummi olivat niitä syöneet. Daniel oli rakentelemassa lauantaina aloittamaansa "majanpohjaa", johon on alkanut muutakin tulemaan.

Terhi-Marja ja Emilia käväisivät.

Kävin hakemassa Deniksen tunkin - oma kun on huono. Denis ei ollut kotona, kun oli tk:ssa käymässä, mutta Daniel tiesi missä se on ja antoi minulle. Vaihtelin sateessa renkaita. Yksi rengas ei lähtenyt pois, ei sitten millään, vaikka mutterit oli otettu pois. Jospa se joskus lähtee. 

Kävin kylällä, mm. hakemassa postista minulle tulleen viisumin.

Kävin urheilukentällä 5.2 km hiljaisella kävelylenkillä. Satoi vettä kun lähdin. satoi vettä koko ajan kun kävelin. satoi vettä kun palasin kotiin. Kentällä oli intervalleja vetelemässä yksi "Pohojanmaalta" muutampi vuosi sitten tänne muuttanut nuorimies. Kun hän oli saanut viimeisen vetonsa tehtyä pysähdyin juttelemaan hänen kanssaan. Siinäpä sitten sain todistaa hänelle Jeesuksesta ja puhua elämän tärkeimmästä asiasta. Kävelimme rinnakkain sateessa muutaman kierroksen sateessa ja juttelimme. Kun en ollut "sokerista tehty", niin saatoin lähteä sateella lenkille, kohdatakseni toisen sateeseen lähteneen - ja ollakseni hänelle Jeesuksen todistaja. Ennen lähtö kentältä tapasin pitkästä aikaa yhden tutuksi tulleen miehen siellä myös - miehen, jonka puolesta rukoilemme jatkuvasti. 

Kävin saunan löylyissä.

Iltapalaa ja teetä.

Tänään olen valmistellut - aamulla ja illemmalla - seuraavaa NUOTIOILTAA, joka on ti. 20.6. klo 18.30. Pääjärvellä (Mulikassa), Mulikka-talon pihassa. Tervetuloa juhannusviikon nuotiolle! Infoa tuossa oikealla reunalla.

Eilen illalla tein Saarijärven kylien kutsu -infon ja lähettelin s-postilla.

Tänään olen ollut yhteydessä eilen uskoon tulleeseen ihmiseen.

Siunausta!

Ps. "Älkää eksykö, rakkaat veljeni" (Jaak. 1:16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti