20171212

12.12.


Tiistai. Heräsin hyvissäajoin. 1.5 astetta pakkasella - ja nyt sitä eiliten ennustettua lunta sitten oli alkanut tulemaan taivaalta. Keittelin kahvit ja join kupillisen juuresleivän kanss

Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun.

Palattuani koululta söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Jesajan kirjaa.

Tein ilmoituksen lehteen pe. 15.12. klo 18 Kannonkosken Op:n kerhohuoneessa olevasta KYLÄILLASTA. Laittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamaposteja kuoriin. Niille, jotka eivät ole saaneet sitä s-postina, tai suoraan käteen annettuna.

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 5 rukoilijaa. Paluumatkalla kävin ostamassa joulukorttipostimerkkejä - tänäänhän ne vielä saa sillä halvemmalla hinnalla lähtemään.

Liimailimme merkit kortteihin. Marja-Leena kävi hakemassa Emilian koulusta. Menivät samantien kylälle asioille - mm. viemään jouluiset tervehdykset postiin.

Aloin hommailemaan meille itärajan taakse meneville kyytiä.

Kun M-L tuli kylältä, menin hiihtelemään Kusiaismäkeen 11.2 km. Siellä ovat kokopäivän ajaneet kolmella traktorilla lumitykeillä tehtyä lunta latupohjalle. Kaivinkoneella lastanneet kovaa lunta. Jonkinlaisen lenkin saaneet sillä lumella lumettua. Koko ajan tuli lunta runsaasti taivaalta.

Palattuani hiihtämästä lähdimme ajelemaan M-L:n kanssa lumisille teille kohti Häkkilää. Siellä oli Matti ja Tuula Lehtomäellä Häkkilän-peltokylän-Kohmun yhteiskristillisen rukouspiirin "pikkujoulut". 27 ihmistä paikalla. Lauloimme joulu-ym. lauluja. Rukoilimme. Keskustelimme. Kuuntelimme jonkun puheenvuoron. Söimme joulupuuroa ja joimme torttu- piparikahvit.

Paluumatkallakin lumisade vain jatkui - 10-20 sm varmaan tullut. Tiedä enemmänkin. Kun tulimme kotipihaan, oli meidänkin pihatien traktori käynyt työntelemässä. Autotallin ja rappujen edestä heittelin lunta pois. On sitä vain kyllä tullut - lunta. Saapi nähdä, kuinka sitä on aamulla - vai ovatko sateet siirtyneet jo Lappiin.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Siunausta!

Ps. "Sillä me ahkeroitsemme sitä, mikä on hyvää ei ainoastaan Herran, vaan myös ihmisten edessä" (2. Kor. 8:21).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti