20171205

5.12.

Tiistai, Suomen 100 v Itsenäisyyspäivän aatto. Nousin hyvissäajoin. 1.9 astetta pakkasella. Harmaata. Join kahvia ja söin mantelileipää. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Molemmilla oli jotain vanhaa päällä - kun tänään piti sellaista viedä kouluun. Danielilla Jussi-paita ja Emilialla taisi olla äidin esiliina. Taivaalla pyöreä kuu - kuten eilen illallakin.

Palattuani koulukyyditykdeltä söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Luin Korkea Veisua. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Tein joitakin valmisteluja kyläillan suhteen.

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 3 henkeä.

Ajoin rukoushetkestä suoraan hakemaan Danielin ja Emilian koulusta meille 12 maissa.

Söimme hyvät ruuat neljisin. Kahvia.

Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 12 km. Mennessä pakkasella 5.5., palatessa 6.

M-L leipoi.

Ennen 18 menin saunaan Denikselle. Ennätin saunoa yksin yhden kierroksen, kun toiset tulivat saunaan - Lehtomäen Matti, Teemu ja Timi, sekä Denis. Heidän kanssaan saunoin vielä. Jouduin lähtemään "keskenpelin" pois, kun menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Suomi 100 -rukousiltaan - 17 rukoilijaa. 

Tulimme illasta kaupan kautta kotiin. Laitoin tulen takkaan. Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Siunausta!

Ps. "Niin myös te, kun olette tehneet kaiken, mitä teidän on käsketty tehdä, sanokaa: me olemme ansiottomia palvelijoita; olemme tehneet vain sen, minkä olimme velvolliset tekemään" (Luuk. 17:10).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti